Asparges og æg i airfryer

Airfryer, Alt det andet

Asparges og æg i airfryer er simpelthen en lækker lille hapser, som er sundt, mættende og så dejligt nemt. Det er jo sådan det gerne er med airfryer mad og den her opskrift er ingenlunde en undtagelse. Det smager skønt og er en snack så nem, at det næsten burde være ulovligt!

Tre ingredienser er alt hvad der skal til og den kan nydes både varm og kold og er der rester er det perfekt i madpakken dagen efter(taler af erfaring)

Det er endvidere fantastisk restemad, hvis du har lidt ost og asparges som du vil have brugt. Sundt og nærende og en anderledes og nem måde at benytte de sunde og  grønne stængler, som smager dejligt året rundt.

Asparges og æg i airfryer

Asparges og æg i airfryer

Asparges og æg i airfryer

En meget nem opskrift på asparges og æg i airfryer, som giver et sundt tilbehør eller en let frokost. Se opskriften her
Print opskrift Pin opskrift
15 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 håndfuld friske asparges- ca. 15 til 20 stk.
  • 3 stk. æg
  • 3 skiver cheddarost eller 6 spsk. revet cheddarost
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • knæk bunden af asparges og skyl. Kom i airfryer
  • Knald æg ovenpå, drys med salt og peber og til sidst ost.
  • Kom i airfryer på 180 grader i ca. 8 til 10 min. til gylden overfalde og faste æg

Andre airfryer opskrifter, som du bare må prøve 🙂

Asparges med bacon i airfryerSquash i airfryerBlomkål i airfryer

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest