Asparges og æg i airfryer er simpelthen en lækker lille hapser, som er sundt, mættende og så dejligt nemt. Det er jo sådan det gerne er med airfryer mad og den her opskrift er ingenlunde en undtagelse. Det smager skønt og er en snack så nem, at det næsten burde være ulovligt!
Tre ingredienser er alt hvad der skal til og den kan nydes både varm og kold og er der rester er det perfekt i madpakken dagen efter(taler af erfaring)
Det er endvidere fantastisk restemad, hvis du har lidt ost og asparges som du vil have brugt. Sundt og nærende og en anderledes og nem måde at benytte de sunde og grønne stængler, som smager dejligt året rundt.
Asparges og æg i airfryer

Asparges og æg i airfryer
Ingredienser
- 1 håndfuld friske asparges- ca. 15 til 20 stk.
- 3 stk. æg
- 3 skiver cheddarost eller 6 spsk. revet cheddarost
- salt og peber
Fremgangsmåde
- knæk bunden af asparges og skyl. Kom i airfryer
- Knald æg ovenpå, drys med salt og peber og til sidst ost.
- Kom i airfryer på 180 grader i ca. 8 til 10 min. til gylden overfalde og faste æg
Andre airfryer opskrifter, som du bare må prøve 🙂
Asparges med bacon i airfryer, Squash i airfryer, Blomkål i airfryer
0 kommentarer