Den lækreste brunsviger…

Her er den bedste opskrift på en lækker snasket brunsviger –  nem at bage og med den overlækre  snaskede fyld, som der er lige tilpas nok af. Altså ærlig talt, fyldet må der ikke mangle noget af, vel?

Bunden er dejlig blød og smager jo ret skønt med den snaskede lækre fyld. Du kan lave den i en klassisk bageform på ca. 30×40 cm eller du kan forme den som en kagemand og pynte med slik.

Den perfekte brunsvig skal være ikke det mindste tør, men have rigeligt af det snaskede fyld, uden at blive for meget. Jeg synes, at mængden er helt tilpas her.

Få min opskrift på den bedste brunsviger  opskrift lige her.

 

Den bedste opskrift på en brunsviger

Den bedste opskrift på en brunsviger

opskrift på den bedste brunsviger

brunsviger

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Antal 20

Ingredienser

  • 50 gram gær
  • 2,5 dl mælk
  • 2 spsk. sukker
  • 100 gram blødt smør
  • t knivspids salt
  • 2 stk æg
  • 550 gram hvedemel

det lækre fyld

  • 300 gram brun farin
  • 300 gram smør

Sådan gør du

  1. Lun mælk til den er let lunken og opløs gæren.

  2. Bland de øvrige ingredienser med og vend rundt med en ske til dejen er blank.

  3. Kom dejen i en kageform med bagepapir på ca.28x35 og lad dejen hvile i 30 min.

  4. Smelt smør og brun farin til en masse.

  5. Lav huller med en ske eller finger over hele dejen og kom fyldet i.

  6. Bag brunsvigerern i ca. 25 min. på 200 grader.

Den bedste opskrift på en brunsviger

“Axel, vent lige lidt. Mor skal lige have et billede!”.

Det er ikke nemt med de billeder. Altid skal der tages billeder af kager og alt det andet inden det kan spises.  Når der nu lige står en bradepande med dampende varm brunsviger lige…. der.

Den bedste opskrift på en brunsviger

Den bedste opskrift på en brunsviger

 

Den bedste opskrift på en brunsviger

 

Den bedste opskrift på en brunsviger

Nyt fra mig?

Er du lige så vild med hjemmebag som jeg er? Herhjemme kører ovnen altså nonstop! Findes der noget bedre end når duften af hjemmebag spreder sig i hytten? Forventningens glæde om det der er i vente. Åh jøsses! VI elsker kage!

Jeg har en svaghed for brun farin. Det kan virkelig gøre en forskel på en kage om det er almindelig hvid sukker eller brun farin. Hvad ville en klassisk drømmekage være uden fyldet? Eller de her amerikanske cookies , som får deres bløde og seje krumme fra den brune farin.

 

Tak fordi du læste med.

Vidste du at du i øvrigt kan finde mine nye opskrifter på både pinterestfacebook,  bloglovin og instagram. Så er du altid opdateret!

Mange hilsner,

Benedicte 🖤

 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.