Broccolisalat er jo altid godt, men ofte er det også en lidt fed omgang. Det er det her så ikke, da creme fraiche er skiftet ud med skyr.
Ingen yderligere introduktion: Here it goes:
Broccolisalat med skyr
1 broccolihoved(i buketter)
3 spsk. mayonnaise- god mayonnaise f.eks. helmann
2 dl skyr
1 spsk. olie
salt/peber
4-6 spsk. ristede solsikkekerner
Evt. lidt tørret chili
- Skær broccoli i mindre buketter. Kom i en gryde med lidt vand i bunden. Damp under låg i ca. 3-4 min. Hæld vandet fra. Afkøl uden låg.
- Rør skyr med, mayonnaise og olie. Smag til med salt og peber.
- Rist kernerne på en tør pande til de får lidt farve.
- Når kernerne er afkølet toppes de broccolisalaten.
Tip
Når broccoli er færdigdampet tager du låget af. Lader du låget ligge på kan det tage noget af den friske grønne farve af broccolien.
Mere tilbehør?
0 kommentarer