Amerikansk ferskentærte

Opskrifter på kager

En ferskentærte som den her er helt perfekt at servere helt nybagt med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis. Den holder sig frisk i dagevis, er ganske simpel at røre sammen og er anderledes end mange andre skærekager, da den er lavet med dåsefersken. Kagen er så nem at lave, at alle kan være med og jeg er ganske enkelt helt tosset med den. Det håber jeg også at du bliver.

Den her opskrift på ferskentærte er lige her

Velbekomme

 

Ferskentærte

Ferskentærte

Ingredienser

  • 1 dåse ferskner (uden lage)
  • 130 gram blødt smør
  • 130 gram sukker
  • 2 stk. æg
  • 130 gram mel
  • 2 tsk. god vanillesukker
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  • Tænd ovn på 175 grader ved varmeluft
  • Kom dåseferskner i et ildfast fad gerne beklædt med bagepapir.
  • Bland mel med bagepulver. Vend nu med æg, sukker, vanille.
  • Fordel over ferskner
  • Bag kagen i ca. 45 minutter i midten af ovnen til gylden.
  • Servér med iskold creme fraiche eller græsk yoghurt eller en god klat vaniljeis. Kagen smager skønt både lun og kold og kage holde sig frisk i op til to dage, hvis den opbevares på køl. Et stykke af kagen kan evt. lunes op i microovnen kort.
  • Tip. rester til overs? Kagen kan fryses ned i op til tre måneder.

Andre opskrifter

Intet, som i intet, slår en hjemmebagt kage. Det er jo næsten toppen af lykke, når duften spreder sig og forventningen stiger. Jeg elsker det! At jeg tilmed altid har fire sultne børn og deres far(!) stående klar til at prøvesmage gør det jo ikke værre.

Jeg håber du vil søge rundt herinde efter din nye yndlingskage opskrift. Jeg selv kan ikke vælge min favorit. Jeg er vild med dem alle!

HerregårdskageSaftig kage med dåseananas,

Ferskentærte

Ferskentærte

Benedictes mad på de sociale medier

Pinterest, Instagram og Facebook. er steder, hvor du kan findemine seneste opskrifter. Men du er også meget velkommen til at gøre som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra.

Måske vi høres ved?

Hilsen Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest