Herregårdskage – min bedste opskrift fra barndommen, som jeg tager med mig hvor end jeg går!

Kagen er dejlig nem, giver adskillige stykker (så inviter bare hele familien til kagegilde) og får den skønneste smag. Jeg mener hvem er ikke vild med marengs? Og så på toppen af en kage! Det holder bare.

Prøv min opskrift på en herregårdskage lige her

Herregårdskage

Herregårdskage

Herregårdskage

Herregårdskage

en klassisk opskrift på en herregårdskage i bradepande
Print opskrift Pin opskrift
55 min
Antal: 14

Ingredienser

  • 250 gram smør
  • 250 gram sukker
  • 3 stk. æg
  • 400 gram mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2,5 dl. mælk

marengslåg

  • 3 stk. æggehvider
  • 250 gram flormelis
  • 125 gram kokosmel

Fremgangsmåde

  • Sæt ovnen på 200 grader - alm. over og undervarme. Det bløde smør piskes med sukker. Æg piskes med.Mel og bagepulver vendes og kommer i dejen og piskes med mælk.
  • Dejen kommer i en form på ca. 20 x40 cm og bages i midten af ovnen i 15 min.
  • I mellemtiden laves toppingen.
  • Hvider piskes stive og vendes med flormelis og kokosmel som kommer på kagen efter de 15 minutter. Kagen bages nu i yderligere ca. 20 minutter på 150 grader. Kagen er klar når låget er let gylden og kagen gennembagt.

Andre opskrifter du kan være interesseret i:

Saftig chokoladekage i bradepandeRed velvet kagedrømmekage

 

Herregårdskage

Vil du have besked når der er nye opskrifter herinde fra?

Så er du meget velkommen til at gøre som så mange andre før dig og skrive dig op til at modtage en mail. Kvit og frit 🙂

Mine nyeste opskrifter kan også findes på bådefacebook, pinterest og instagram. Måske mødes vi herinde,

Kh, Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest