Frøsnapper med købedej er den skønneste opfindelse for os herhjemme. For vi elsker hjemmebag og vi er vilde med frøsnappere, så med denne kombination er lykken gjort. Jeg har i denne opskrift brugt pizzadej og ja jeg ved at det lyder mærkeligt, men det holder altså. Andre købedeje kan også bruges, fx. pølsehorn eller butterdej købt i ruller.

Smør dejen med en remonce af smør og kanelsukker og smør med pisket æg. Herefter smøres dejen med pisket æg og drysses med fx. birkes. Dejen vikles rundt og lægges på pladen og vupti der…Bages og klar…

Frøsnapper med købedej

Andre opskrifter på de lækreste hjemmebag, hvor opskrifterne samtidig er særligt nemme… Det holder altså. Siger det bare. For selvom tiden er kan eller lysten til at bage ikke lige er så stor den dag, skal man da ikke snydes vel?

Frøsnappere af købedej  er godt fordi det er så dejlig nemt. Men det er der sandelig også meget andet der er. Altså hjemme som smager skønt og samtidig er dejlig nemt.  Tjek det ud lige her

Butterdejs kanelsnegleButterdejstang med æble og marcipan eller hvad med den her Glutenfri peanutbutter cookies

Frøsnapper med købedej

Frøsnapper med købedej

opskrift på hjemmelavet Frøsnapper med købedej - det halverer i tid og smager samtidig rigtig skønt. Se opskriften herunder
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 10

Ingredienser

  • 1 rulle pixxadej eller anden dej, som pølsehorn eller butterdej
  • 100 gram blødt smør
  • 50 g sukker
  • 1 æg - til pensling
  • 100 gram birkes, sesamfrø eller en blanding

Fremgangsmåde

  • Sæt ovn til 180 grader ved varmeluft
  • Rul dejen ud og skær over på den korte led. Rør smør sammen. Fordel på den ene dej og kom den anden del over. Pensl med pisket æg og drys med birkes eller sesamfrø eller en blanding.
  • Skær i strimler på ca. 3 cm. og rul. Kom på en bageplade med bagepapir
  • Bages i midten af ovnen i ca.10 - 14 min til gylden overflade

Frøsnapper med købedej

Er du klar på flere opskrifter? Så er du heldig, for jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter. Det er alt fra hjemmelavet hjemmebag som kager, brødværk og mad. Det er noget af bedste. Altså det med at kokkerere i køkkenet, ikke?

Men der er jo også så mange andre ting der er dejligt at beskæftige sig med og derfor er det helt okay at tiden bruges til noget andet også, så opskrifterne er som udgangspunkt nemme, for det sparer tid. For eksempel i de her frøsnappere lavet af købedej. Lækkert men nemt.

Vil du gerne have besked når der er nyt herinde fra ? Så er du velkommen til at gøre som mange andre før dig. De har nemlig skrevet sig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Helt kvit frit selvfølgelig. Det gøres på forsiden i den grå kasse

Mange hilsner Benedicte

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest