Hjemmelavet hotdogpølse af hakket oksekød.
Er du klar til at tilberede og lave en hjemmelavet hotdog pølse. Så er det her du skal kigge. For det er bestemt ganske nemt at lave en hjemmelavet hotdogpølse uden avancerede maskiner, da det blot er hakket oksekød, som røres op med lækre krydderier og steger som en lang pøse på panden. Den kommer i et hotdogbrød og toppes med syltede rødløg, ristet løg, ketchup… Hvad du foretrækker.
Hjemmelavede hotdogpølser af hakket oksekød er en super løsning som tilfører smag og lækkert kød til vores alle sammens hitspise(i hvert fald min)Hotdog.
Med hjemmelavede hotdogpølser er man bare selv herre over hvad der kommer i af ingredienser og det er da rart, ikke?
Den her opskrift på hjemmelavet oksepølse til hotdog er ganske enkel og nem at gå til og vil med garanti hitte på middagsbordet eller ved grillbuffetten. Prøv selv.
Hjemmelavet hotdogpølse
Hjemmelavet hotdogpølse
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 tsk tørret timian
- 3 tsk løgpulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk. knust tørret chili(cayennepeber kan bruges i stedet)
- salt og peber
- olie til stegning
Fremgangsmåde
- Rør hakket oksekød med krydderier. Vær ganske grundig, sådan at varmen fra hænderne smeltet fedtet i kødet sammen og oksepølserne bliver sammenhængende.
- Form nu ca. 10 pølser og steg gyldne i smør eller olie i ca. 3 min. pr side. vend undervejs.
- Hotdogpølserne kan også steges på grill, det tager ca. samme tid
- Kom nu i et hotdogbrød og fyld med det du foretrækker
Hvad skal der i sådan en hotdog?
Lige hvad du firetrækker. Personligt synes jeg at de her er et must: Hurtig syltet rødløg på 10 min.
eller de her Nem agurkesalat(på 10 min.)
0 kommentarer