Hjemmelavet slushice uden maskine

Lækre drikke

Opskrift på hjemmelavet slushice

To ingredienser og du er klar til at servere en skøn og læskende hjemmelavet slushice for familien. En læskende slushice uden maskine vel at mærke. Alt det kræver er en god og stærk blender. Har du ikke allerede har en sådan kan jeg stærkt anbefale dig at ønske dig en! Den er uundværlig til alt fra smoothies, hjemmelavet sorbet is og selvfølgelig hjemmelavet slushice.

Brug en god saft eller saftsirup til drinken. Det giver en god koncenteret drik. Personligt er jeg ret begejstret for den franske saft sirup som hedder teisseire. Den fåes med mange smage og kan købes i alt fra normal til de store supermarkeder. Men jeg er sikker på at andre former for saft også fungerer, blot smagen er rimelig koncentreret.

Du kan vælge at lave lige præcis den smag du foretækker til din slushice. Her er den en rød hindbær jeg har lavet, men alt fra citron, appelsin, sportssmag kan laves. Blot valg af sodavand og smag hænger sammen. Prøv dig frem. I princippet er det kun din egen nysgerrighed og forsøg  i køkkenet, der begrænser dig!

Hjemmelavet slushice

Du vil måske være interesseret i nogle af de her opskrifter

JordbærsorbetFrisk solbær sorbet is af solbærsaft

 

Hjemmelavet slushice

Hjemmelavet slushice

Hjemmelavet slushice

opskrift på Hjemmelavet slushice med forskellige smage uden slushice maskine
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4 glas

Ingredienser

  • 0.5 liter hindbærsodavand
  • 1 dl. hindbærsaftevand fx. teisseire

Fremgangsmåde

  • Frys sodavand ned til frossen. Brug en beholder, hvor det er nemt at få sodavandet ud igen, dvs. en rund plasticbeholder eller lignende.
  • Kom i en blender og knus, mens saft/sirup tilsættes. Blend til rette konsistens og tilsæt evt. lidt ekstra isklumper og saft/sirup, hvis den mangler is.

Benedictes mad på de sociale medier

Du kan aldrig finde mine nyeste opskrifter på både Facebook, pinterest og instagram. Det er super dejligt om du vil mødes herinde. På den måde er du altid opdateret på alt fra skønne kageopskrifter til nem hverdagsmad.

Ses vi?

Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest