Hummus med rødbede

Alt det andet

Hummus med rødbede – revet kogt rødbede kan du trylle en klassisk hummus om til den smukkeste pinke sag, som vil pynte på ethvert bord. Da rødbeden tilfører fugt og saftighed til den her rødbede humus kan du holde lidt igen med olien. Tilsæt lidt af gangen og stop, når smag og konsistens er helt perfekt.

 

Hummus med rødbede

Hummus med rødbede

Hummus med rødbede

opskrift på en cremet og rød hummus med rødbede.
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 1 dåse /karton kikærter
  • 1 stk citron(saften heraf)
  • 1 fed hvidløg
  • 1,5 spsk. tahin
  • 1,5 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk. cayennepeber - alternativt lidt tørret chili
  • 1-2 dl olie
  • lidt vand- for en mere lind udgave
  • 200 gram kogt, afkølet og afpillet rødbede
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kog rødbeder med skræl på til møre. Afkøl og pil. Det er lige så let at hive skrællen af, når de er kogte og afkølet.
  • Kom alle ingredienser i en foodprocessor/blender og blend(start med 1 dl olie ) og tilsæt så lidt mere, hvis du synes. Smag til med salt og peber og kom lidt vand i hvis du synes.
  • Kom på en skoldet og helt lukket glas. Opbevar på køl i op til 5 dage. Nyd den smukke pinke humus, som du ville nyde en klassisk humus

Du vil måske være interesseret i nogle af de her opskrifter

Hummus med grønkålCremet og lækker hummus

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest