Jordskokker i airfryer – opskrift på de lækreste jordskokker som tilberedes i en airfryer.
Jordskokker er bare en lækker rodfrugt, der måske lidt for ofte overses. Og det er jo en skam, når den faktisk smager så godt!
I en airfryer kan du nemt tilberede den på en måde, så den lækre nøddesmag kommer frem og den stadig bevarer sit bid. Jeg serverer dem gerne som en form for fritter, det er bare godt.
En airfryer er en effektiv måde at få de sprøde jordskokkefritter på, uden at tilsætte alt for meget olie. Så egentlig er de jo et ganske godt alternativ til de almindelige fritter med et samlet indhold på under 500 kalorier for hele portionen. De bliver sprøde – uden fedtet fra olien.
Hvis du ønsker jordskokkerne ekstra gyldne eller sprøde kan du skrue op for 200 grader fra starten. Men hold øje undervejs, da airfryere varmer forskelligt.
Jordskokker i airfryer
Jordskokker i airfryer
Ingredienser
- 500 gram jordskokker(skrællet vægt)
- 1 spsk god olie
- salt og peber
- 1 nip cayennepeber eller chili
- 1 tsk. løgpulver
Fremgangsmåde
- Skræl jordskokker og skær i både eller grove tern
- vend olie og krydderier over og kom i airfryer(jeg dækker med form, som passer til)
- kom i en airfryer på 180 grader i 15 min. og rør igennem inden de steger færdig på ca. 200 grader i de sidste 5-10 min.
Noter
Andre opskrifter opskrifter på grøntsager i airfryer som du bare må prøve af. Så kan du se mere lige her..
Rødbede i airfryer, Aubergine i airfryer, Blomkålsgratin i airfryer
Skulle du have lyst til at finde mere inspiration til sunde madopskrifter, så er du meget velkommen til at gøre som andre før dig.De har nemlig skrevet deres mailop på forsiden af madbloggen under abonnér. På den måde får du en besked i din indbakke, når der er ny madopskrift herinde fra. Mad tilberedt med og uden airfryer.
Velbekomme fra Benedicte
0 kommentarer