Kartoffelsalat med bagte kartofler er en god måde at få brugt de rester der måtte være fra gårsdagens mad.
Tilsæt en cremet dressing og friske krydderurter og du er klar til at give kartoflerne nyt liv.
Jeg er stor tilhænger af redde maden og gerne give den et twist, så den får ny smag. Det er bare enkelt og lækkert og kan såmænd serveres med lige præcis den form for kød eller fisk du måtte have.
Kartoffelsalat med bagte kartofler
Kartoffelsalat med bagte kartofler
Ingredienser
- 400 gram ovnstegte babykartofler(eller rester af kartoffelbåde)
- 200 g creme fraiche - 9 eller 18 % er fint
- 3 spsk mayonnaise
- 3 tsk citronsaft
- 3 tsk dijonsennep - eller sød sennep hvis du er mere til det
- salt og peber
- 1 stk lille rødløg - finthakket
- 1 håndfuld purløg- fintklippet
- 4 tsk dild- finthakket
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienser sammen til en cremet dressing. Smag til om den mangler syre, salt eller peber
- Kom babykartofler i (eventuelt halveret) eller skær kartoffelbåde i grove bidder. Top eventuelt med ekstra krydderurter
Andre opskrifter du kunne være interesseret i
Ikke meget slår kartofler! En opskrift med kartofler kan varieres i det uendelige og er der rester kan de serveres på så mange måder. Smides ud må de ikke!
inspiration til endnu en opskrift med kartofler? Så se mere lige her.
Kartoffelsalat- fedtfattig, Kartofler med rejer og purløg, Hasselback kartofler i airfryer
0 kommentarer