Kyllingefrikadeller af hakket kyllingekød kan altså noget!
For nogle gange er det altså bare lidt lækkert med alternativer til de gode klassiske retter, som for eksempel frikadeller og så lave dem lettere i smagen. For det er de. Kyllingekød er både magert og nemt at arbejde med og du får en ret som hele familen gladeligt spiser løs af. Mine fire unger af slagen gør i hvert fald!
Servér de nystegte kyllingefrikadeller med det du kan lide. Måske er du til den helt klassiske udgave med kartofler, dampede grøntsager og måske brun sovs? Eller måske kører du den mere lette udgave? Jeg synes frikadellerne med kylling smager rigtig godt serveret med en let og frisk salat og ovnstegte kartoffelbåde.
Opskrift på kyllingefrikadeller af hakket kyllingekød
kyllingefrikadeller
Ingredienser
- 600 gram hakket kyllingekød
- 2 stk. æg
- 1 stk. løg(fintrevet)
- 2 fed hvidløg(kan undlades)
- 0,5 dl. rasp
- 0,5 dl. havregryn
- 1 dl. mælk
- 2 tsk. salt
- peber
Fremgangsmåde
- Riv løg og hvidløg fint og ælt med farsen. Kom æg, rasp, gryn, mælk, salt og peber ved og ælt. Har du tid kan du lade dejen hvile en 15 min.
- Med to spiseskeer formes frikadeller, som steges gyldne i olie eller smør (eller en blanding) til gyldne og gennemstegte.
Du vil måske været interesseret i nogle af disse opskrifter:
Kyllingerulle med mozarellafyld og bacon, Pulled chicken i fad – mør kylling med nachos
Benedictes Mad på de sociale medier.
Du kan finde mine nyeste opskrifter på både Facebook, pinterest og instagram. Det er kun hyggeligt at mødes herinde i vores fælles madunivers. Du er også velkommen til at gøre som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Det gør du i den grå bjælke både her på siden og på forsiden.
Ses vi?
Mange hilsner, Benedicte
0 kommentarer