Laksefilet med sprød fyld

Det er bare godt sådan en laksefilet med  fyld. Jeg synes det er en god måde, at variere sin laksefilet på. Jeg mindes at jeg fik noget lignende derhjemme som barn, som var så vildt godt, så jeg har ladet mig inspirere lidt med denne her. Det er rasende nemt, med  kun de tre ingredienser og det giver bare en smagfuld og sprød overflade til laksen.

Laksefilet med fyld

(Tilberedningstid: ca 20 min. til tilberedning af fyld og 20 min i ovnen= 40 min)

(Personer: ca. 8 pers.)

Du skal bruge ca. 8 fileter til denne portion fyld.

200 gram rødløg(ca. 2 stk)

130 gram rasp

185 gram smør

Sådan laver du laksefilet med fyld:

Du skal gerne bruge en foodprocessor, da løgene gerne skal finthakkes. I det hele taget er det nemmest at køre det hele igennem en foodprocessor.Ellers kan du bruge en minihakker eller hvad du nu lige har.

  • Sæt ovnen på 200 grader
  • Få løgene finthakket og hæld rasp og blødt smør ved. Rør det hele igennem til ensartet masse(gerne blende)
  • Læg nu på hver laksefilet i et godt lag – tryk det fast ovenpå laksen.
  • Sæt ind i ovnen i ca. 15 minutter. Dernæst sætter du på grill på ovnen/eller skruer op på 250 grader. Steg færdigt en 5 minutters tid til fyldet tager farve. Server.
laksefilet med fyld

laksefilet med fyld – færdig

laksefilet med fyld

laksefilet med fyld- inden stegning

Mere laks? Denne her laksedip er en evig hitter herhjemme:laksedip

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.