Laksedip kalder vi den her, men jeg ved egentlig ikke, hvad den rette betegnelse er. Godt det smager den ihvertfald og er så lynende hurtig at lave. Og som I måske ved er det lige noget for mig det med hurtig, lækker og sund mad.

Rør de få ingredienser sammen og server på ungernes boller eller rugbrød i madpakkerne eller hvad med som dip til grøntsagerne? Det er super lækkert.

Som forret smurt ud på små ristede stykker brød er det også bare vildt lækkert. Server med oliven og lidt grønt. Lækker forret, som kræver minimum af tid. Det eneste du skal bruge er følgende:

laksedip

Laksedip

(til denne portion har du til 2 sandwiches eller 10-12 stk. små ristede brød)

125 gram varmerøget laks

4 store spsk flødeost naturel(for eksempel philadelphia eller buko)

1/2 peberfrugt skåret i mindre stykker og rørt i(kan udelades hvis den serveres for de “smagsløgssensitive”(som jeg tilfældigvis selv har et par stykker af herhjemme) 😉

salt og peber

  • Med en gaffel moser du laksen. Rør sammen med flødeost, lidt salt og peber og eventuelt peberfrugt.

Tip:

Denne her laksesag egner sig til adskillelige formål. Prøv at komme den i en bagel med salatblade og agurker eller køb de der baguettes i supermarkedet, som koster  ingenting.

  • Skær dem i skiver og rist dem en fem-10  minutter i ovnen til de er godt sprøde.
  • Når de er afkølet, smører du laksedippen på og drysser eventuelt med dild eller purløg.
  • De er lækre, som en form for “pindemad” eller en let forret. Gæsterne vil tro, at du har brugt timer, men det har du bare ikke. Vupti vupti mad i en fart. :o)

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest