Den er en absolut hitter herhjemme denne her lasagne. Der er faktisk en sand jubel, når børnene hører menuen.

Der er revet lidt gulerødder og hvidløg i og ellers er den uden de vilde ingredienser, men godt det smager den altså. Rigtig godt, synes vi :o)

Måske den vil hitte hos jer?

Lasagne

(tilberedningstid: 30 incl. simretid)

(portion svarer til ca. 8 pers.)

1 kg hakket oksekød

700 gram tomatpassata(altså flået eller hakkede tomater uden klumper)

3 små gulerødder(revet)

3 fed hvidløg

Salt/peber

9-12 plader lasagneplader(men varier efter behov)

2 x 500 ml. Bechamelsauce (måske denne her nemme opskrift er noget nem bechamelsauce ellers kan mornaysauce bruges.

Revet ost til gratinering

  • I en gryde på høj varme med olie  brunes  kødet.
  • Tilsæt de revne gulerødder og  revet hvidløg.
  • Tilsæt salt/peber
  • Hæld tomatpassata ved og lad simre en 10 minutters tid under låg.
  • I et fad, som du gerne smører med olie eller smør lægger du først lasagnepladerne. Nu kødet og dernæst bechamel/mornay saucen.  Fortsæt til der ikke er mere. Slut af med kød eller bechamelsauce.
  • Kom ost på.
  • Ind i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Du kan stikke i lasagnen med en kødpind. Når du kan mærke, at pinden glider lige i- er den klar.
  • Lad gerne hvile et kvarters tid inden servering, så lasagnen kan “sætte sig”.

 lasagne

Til lasagnen serverede jeg gerne en god og fyldig salat. Om sommeren en let sommersalat, som denne her  Enkel sommersalat,  og i vinter halvåret kunne det være lig denne Vintersalat med grønkål og granatæble.

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest