Lasagne

Den er en absolut hitter herhjemme denne her lasagne. Der er en sand jubel, når børnene hører menuen. Der er revet lidt gulerødder og hvidløg i og ellers er den uden de vilde ingredienser, men godt det smager den altså. Rigtig godt, synes vi :o)

Måske den vil hitte hos jer?

Lasagne

(tilberedningstid: 30 incl. simretid)

(portion svarer til ca. 6 pers.)

1 kg hakket oksekød

700 gram tomatpassata

3 små gulerødder(revet)

3 fed hvidløg

Salt/peber

9-12 plader lasagneplader(men varier efter behov)

Bechamelsauce(måske denne her nemme opskrift er noget nem bechamelsauce ellers kan mornaysauce bruges. Ca. 2 karton til denne portion.=2 x 500 ml. Men det er også en stor omgang lasagne)

Revet ost til gratinering

  • I en gryde med olie  bruner du kødet.
  • Tilsæt de revne gulerødder og hvidløget, som du har revet også.
  • Tilsæt salt/peber
  • Hæld tomatpassata ved og lad simre en 10 minutters tid under låg.
  • I et fad, som du gerne smører med olie eller smør lægger du først lasagnepladerne. Nu kødet og dernæst bechamel/mornay saucen.  Fortsæt til der ikke er mere. Slut af med kød eller bechamelsauce.
  • Hæld ost på.
  • Ind i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Du kan stikke i lasagnen med en kødpind. Når du kan mærke, at pinden glider lige i- er den klar.
  • Lad gerne hvile et kvarters tid inden servering, så lasagnen kan “sætte sig”.

 lasagne

Til lasagnen serverede jeg feldsalat med jordbær, oliven og feta. Og en dressing af : 3 spsk. eddike, 6 spsk. olie, 2 tsk sennep, 2 tsk. honning, salt/peber. Pisk og server på salaten just inden servering.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.