Mango lassi – indisk klassiker

Desserter

Indisk mango lassi opskrift – så nemt er det at lave den indiske drik. Den klassiske mango lassi stammer selvfølgelig fra Indien, hvor de er så heldige at have fri adgang til solmodne mangoer.

Laver du den herhjemme skal du sikre dig at mangoen er god, moden og smagfuld. Så er den aller bedst. Er mangoen ikke perfekt moden smager den ikke optimalt. Men bruger du en tilpas moden en af slagen får su så en mango lassi som smager fantastisk. Aller bedst på en af de varme solskinsdage, hvor man trænger til noget læskende, frisk og sødt i heden.

Indisk mango lassi opskrift

Indisk mango lassi opskrift

Mango lassi

Dejlig og nem opskrift på mangio lassi- den indiske klassiske drik
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 2

Ingredienser

  • 1,5 dl. mælk
  • 2 1/4 dl. yoghurt naturel
  • 200 gram mangotern- frosne eller friske
  • ca. 2 tsk. sukker
  • evt. et drys kardemommepulver
  • et nip sukker eller honning

Fremgangsmåde

  • Blend, yoghurt, mælk og mangotern. Smag til med lidt sukker, hvis behov.
  • Du kan vælge at give den færdige drik et lille drys kardemommepulver eller undlade, hvis du ikke er til kardemomme.

Flere læskende desserter med mango 

Mango-banansmoothie med spirulinaSmoothiebowl med mangoNem mangois

Indisk mango lassi opskrift

Indisk mango lassi opskriftIndisk mango lassi opskrift

Her kan du se den læskende lækker indiske mango lassi blive tilberedt

mangolassi_opskrift

Flere opskrifter fra Benedictes mad

Så er du velkommen til at gøre som mange andre allerede har gjort og tilmelde dig min mailservice. Så får du en besked din indbakke, når der er ny opskrift herinde fra.

Jeg håber vi hører ved?

Hilsen Benedicte

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest