Indisk mango lassi opskrift – så nemt er det at lave den indiske drik. Den klassiske mango lassi stammer selvfølgelig fra Indien, hvor de er så heldige at have fri adgang til solmodne mangoer.
Laver du den herhjemme skal du sikre dig at mangoen er god, moden og smagfuld. Så er den aller bedst. Er mangoen ikke perfekt moden smager den ikke optimalt. Men bruger du en tilpas moden en af slagen får su så en mango lassi som smager fantastisk. Aller bedst på en af de varme solskinsdage, hvor man trænger til noget læskende, frisk og sødt i heden.
Indisk mango lassi opskrift
Mango lassi
Ingredienser
- 1,5 dl. mælk
- 2 1/4 dl. yoghurt naturel
- 200 gram mangotern- frosne eller friske
- ca. 2 tsk. sukker
- evt. et drys kardemommepulver
- et nip sukker eller honning
Fremgangsmåde
- Blend, yoghurt, mælk og mangotern. Smag til med lidt sukker, hvis behov.
- Du kan vælge at give den færdige drik et lille drys kardemommepulver eller undlade, hvis du ikke er til kardemomme.
Flere læskende desserter med mango
Mango-banansmoothie med spirulina, Smoothiebowl med mango, Nem mangois
Her kan du se den læskende lækker indiske mango lassi blive tilberedt
Flere opskrifter fra Benedictes mad
Så er du velkommen til at gøre som mange andre allerede har gjort og tilmelde dig min mailservice. Så får du en besked din indbakke, når der er ny opskrift herinde fra.
Jeg håber vi hører ved?
Hilsen Benedicte
0 kommentarer