Smoothiebowl med mango

Brunch, Lækre drikke, Sommermad

Smoothiebowl med mango og frossent banan

– den skønneste smoothiebowl som har så meget sødme og friskhed fra de søde frugter og den friske appelsin. Enkel og cremet smoothiebowl som smager skønt blot som den er eller fyldt med kerner, mysli, nødder, bær og chiafrø.

Jeg har altid flere poser liggende med frosne mangotern. Det er nemlig dem jeg kommer i en smoothie som den her. Det er samtidig også stykker af frosne mangotern, børnene i huset spiser som det rene slik! De ryger lige i løgneren og før jeg ved af det er posen tom. Det gør dog ikke så meget, for de er spækket med de vitaminer som betakaroten, A og C vitamin.

Få den over lækre og super sunde opskrift på en smoothiebowl med mange lige her.

 

Smoothiebowl med mango

Smoothiebowl med mango

Smoothiebowl med mango

lækker Og sund cremet smoothiebowl med mango
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 300 gram frosne mangotern
  • 1 stk. appelsin(ikke de hvide hinder)
  • 1 stk. frossent banan
  • et par spiseskefulde plante eller alm. mælk for at blenderen kan klare den

Fremgangsmåde

  • Kom mango, appelsinkød og frossen banan i blenderen. Kom evt. lidt mælk ved for at blenderen kan klare det.

Smoothiebowl med mango

smoothiebowl_frossent_mango

Vild med sunde smoothiebowls?

Så er du helt bestemt kommet til det rigtige sted for jeg elsker en sund, cremet og lækker smoothiebowl. En skålfuld med en spiselig smoothie er top lykke for mig. Jeg får vitaminer, grøntsager og frugter og mærker at jeg gør noget godt for mig selv, hvilket jeg er sikker på at jeg også gør.

Den helt hurtige og enkle smoothiebowl kan nydes helt naturel, men kan også fyldes med alverdens lækkerier. Jeg bruger gerne friske og frosne bær og altid gerne chiafrø. En sikker vinder er også en nøddesmør som peanutbutter eller mandelsmør. Det giver en olie og en mæthed til smoothiebowlen.

Flere gode opskrifter:

Smoothiebowl med havtorn og avocadocremet smoothiebowl med avocado og acaipulverBlå spirulina smoothie bowl

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest