Cremet og nem mangois med to ingredienser. Måske verdens nemmeste is, som tager 2 minutter at røre sammen. Brug en foodprocessor eller blender og servér en nem is med mango og kokosmælk. Desuden et sundere alternativ til flødeis og sorbet, da den er uden raffineret sukker.
Jeg køber gerne de frosne poser fra netto. Simpelthen fordi at det er min erfaring at det er de bedste. De er mest modne og dermed med mest smag. På den måde kan man skære ekstra sukkerindhold væk. Herhjemme spiser vi desuden de frosne mangotern som sundt slik. Men skal det være ekstra godt og hvis vi er i ishumør,(det sker ofte!) ja så er det isen her vi laver. Der er ikke langt fra tanke til resultat. Lækkert.
Nem mangois
Nem mangois
Ingredienser
- 300 mangotern(frosne)
- 4-6 spsk. kokosmælk
Fremgangsmåde
- De frosne mangotern kommer i en blender eller foodprocessor og blendes med kokosmælk. Brug gerne den fede af kokosmælken til minimum halvdelen af kokosmælken for den mest cremede is.
- Nyd med det samme eller frys til isen skal serveres.
Noter
Andre opskrifter med mango
0 kommentarer