Nem mangois

Is

Cremet og nem mangois med to ingredienser. Måske verdens nemmeste is, som tager 2 minutter at røre sammen. Brug en foodprocessor eller blender og servér en nem is med mango og kokosmælk. Desuden et  sundere alternativ til flødeis og sorbet, da den er uden raffineret sukker.

Jeg køber gerne de frosne poser fra netto. Simpelthen fordi at det er min erfaring at det er de bedste. De er mest modne og dermed med mest smag. På den måde kan man skære ekstra sukkerindhold væk. Herhjemme spiser vi desuden de frosne mangotern som sundt slik. Men skal det være ekstra godt og hvis vi er i ishumør,(det sker ofte!) ja så er det isen her vi laver. Der er ikke langt fra tanke til resultat. Lækkert.

 

Nem mangois

Nem mangois

Nem mangois

Opskrift på en mangois med to ingredienser.
Print opskrift Pin opskrift
10 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 mangotern(frosne)
  • 4-6 spsk. kokosmælk

Fremgangsmåde

  • De frosne mangotern kommer i en blender eller foodprocessor og blendes med kokosmælk.
    Brug gerne den fede af kokosmælken til minimum halvdelen af kokosmælken for den mest cremede is.
  • Nyd med det samme eller frys til isen skal serveres.

Noter

Tip
Du kan sagtens lave en mangois af friske mangotern. Så anbefaler jeg at du bruger en meget moden mango. Skær i tern og frys ned i minimum 4 timer før de bruges til mangois

Andre opskrifter med mango

Mango chutneyMine bedste mangoopskrifterMango sorbet is

Nem mangois

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest