Den her bearnaisesauce kan serveres til alt. Fra lækre bøffer, bagekartofler. Whatever du synes en klassisk bearnaisesauce skal serveres til. Jeg lavede den til en hel ovnstegt kylling, kartofler og salat.

Jeg har så meget frisk estragon i min urtehave, men du kan selvfølgelig også bruge tørret estragon.

nem bearnaisesauce med frisk estragon

Nem bearnaisesauce med frisk estragon

Nem bearnaisesauce

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. hvedemel
  • 3 dl minimælk(eller anden mælk)
  • 1 dl fløde(for ekstra cremet sauce)
  • 25 gram smør
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 2 spsk. tørret estragon eller 1 god håndfuld frisk grofthakket estragon
  • 1 spsk. bearnaiseesses
  • 0,5 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  • I en gryde smeltes smør. Rør mel i. Pisk sammen.
  • Kom nu løbende mælk i, mens du pisker. Tilsæt fløde. Pisk. Kom estragon og bearnaiseessens i. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt en smule sukker og smag til igen. Hvis du synes den skal være mere flydende kan du tilføre lidt mere mælk eller fløde. 

Flere skønne middagsretter?

https://benedictesmad.dk/kylling-i-cremet-sauce-med-pikantost-og-bacon/

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest