Den her bearnaisesauce kan serveres til alt. Fra lækre bøffer, bagekartofler. Whatever du synes en klassisk bearnaisesauce skal serveres til. Jeg lavede den til en hel ovnstegt kylling, kartofler og salat.
Jeg har så meget frisk estragon i min urtehave, men du kan selvfølgelig også bruge tørret estragon.
Nem bearnaisesauce med frisk estragon
Ingredienser
- 2 spsk. hvedemel
- 3 dl minimælk(eller anden mælk)
- 1 dl fløde(for ekstra cremet sauce)
- 25 gram smør
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 2 spsk. tørret estragon eller 1 god håndfuld frisk grofthakket estragon
- 1 spsk. bearnaiseesses
- 0,5 tsk. sukker
Fremgangsmåde
- I en gryde smeltes smør. Rør mel i. Pisk sammen.
- Kom nu løbende mælk i, mens du pisker. Tilsæt fløde. Pisk. Kom estragon og bearnaiseessens i. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt en smule sukker og smag til igen. Hvis du synes den skal være mere flydende kan du tilføre lidt mere mælk eller fløde.
Flere skønne middagsretter?
https://benedictesmad.dk/kylling-i-cremet-sauce-med-pikantost-og-bacon/
0 kommentarer