Nem opskrift på tyk og cremet kageglasur

Cremet, smagfuld, tyk og ikke mindst anderledes glasur får du ud af nedenstående få ingredienser. Den smager godt på stort set alt fra klassiske chokoladekager til bradepandekager med mild smag. Jeg smurte den her glasur på en nem og enkel kanelkage. Det var godt. Rigtig godt. Sådan laver du en enkel og virkelig lækker glasur:

Tyk glasur

50 gram smør

250 gram flormelis

2 tsk. vanille

2 spsk. kakao

4 spsk. væske(jeg brugte 4 spsk. Cocio, men kaffe, mælk, juice sågar vand kan bruges)

  • Rør blødt smør sammen med flormelis, vanillesukker, kakaopulver og til sidst væsken. Rør grundigt med piskeris eller lignende, så der ikke er klumper tilbage. Smør ud over den afkølede kage.

Ja, jeg ved altså ikke, hvorfor jeg aldrig har forsøgt mig med denne her glasur. For den er faktisk ret så god, nem at lave, kræver få ingredienser og….. så er den holdbar. Hvis du opbevarer den køligt kan den snildt holde sig en fem-seks dage(den kan også fryses ned, så har du en lækker glasur til at “peppe” en hel almindelig bradepnadekage op.

tyk glasur opskrift

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.