pandekager med mandelmælk

Opskrifter på kager

Pandekager med mandelmælk er for dig der vil lave pandekager uden  komælk, men gerne vil have en helt klassisk og lækker hjemmelavet pandekage.

Pandekager med mandelmælk kan toppes med klassisk topping som sukker og marmelade eller du kan prøve børnenes favorit pandekage herhjemme, nutella og bananskiver. Det kan varmt anbefales.

Jeg spiser gerne min pandekage med en anelse sukker og så citronsaft. Friskpresset citronsaft er så godt på en pandekage, da det giver en friskhed til den lækre, flade kage!

Herhjemme går tiden med skolearbejde og kagebagning. Allermest førstnævnte. Coronaepidemien har sendt os indendørs. Jeg fra kriller, hvis jeg skal agere lærer og samtidig også tage mig af lille A på 4 år, uden en pause i køkkenet. Jeg MÅ i køkkenet. Så jeg bager på livet lød imellem regnestykker, grammatikopgaver og legobygning. Og et godt lille miks af skoleopgaver, ture i skoven og kagespisning. Det går også an. Når nu det ikke kan være anderledes.

Når jeg skriver mandelmælk bruger jeg gerne mandeldrik fra Naturli´. Det er den man kan købe i de fleste supermarkeder. Der findes sikkert mange andre gode mærker. Det her er blot den jeg finder i de store supermarkeder herhjemme.

Du kan faktisk også lave din egen mandelmælk også. Det kræver ikke mange flere ingredienser end mandler, vand, dadler.  Anyway, her er den nemme købeudgave og den smager også godt.  Opskrift på pandekager med mandelmælk kommer her.

 

pandekager med mandeldrik

 

pandekager med mandelmælk

pandekager med mandelmælk

 

Pandekager med mandelmælk

Nem og lækker opskrift på pandekager med mandelmælk
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 10 stk.

Ingredienser

  • 3 stk æg
  • 6 spsk. sukker
  • 2 tsk. kardemomme(kan undlades)
  • 6 dl mandelmælk
  • 4 dl mel
  • 1 knivspids salt
  • 4 spsk. olie

Fremgangsmåde

  • Pisk æg grundigt med sukker og kardemomme.Kom mel, mandelmælk og salt ved. Pisk grundigt og kom olie ved. Du kan også komme alle ingredienser i en blender og sørge for at det er helt mikset sammen.
  • Steg nu hver pandekage i smør, olie eller kokosolie som du plejer.

Findes der noget bedre end pandekager? Sunde pandekager, sukkerrige pandekager, madpandekager, søde pandekager, tykke pandekager, tynde pandekager ala crepes. Pandekager er der altid plads til, ikke? Ihverfald herhjemme.

Flere pandekageopskrifter på pandekager:  lækre glutenfri bananpandekagerklassiske pandekager- 4 ingredienserspinat pandekager

Nye opskrifter fra mit madunivers?

Du kan finde mine nyeste opskrifter på både fx. facebook  og pinterest. Det er kun hyggeligt at mødes herinde 🙂

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest