klassiske pandekager- 4 ingredienser

Pandekager med kærnemælk – de helt klassiske af slagsen. Men de er bare så gode og det er altid den her nemme opskrift jeg bruger, når jeg skal lave klassiske pandekager der ikke fejler. Fire ingredienser!

Vi laver tit pandekager i weekenden eller til en hurtig dessert i hverdagen, hvis aftensmaden har været let. Så er der altså jubel i det lille hus.

Any way, pandekagerne lavede vi til morgenmad i sidste weekend. Selvom vores weekender til tider kan være lidt kaotiske, med sportsturneringer, husprojekter og så videre, ja så hænder det også at vi har de stille nogle af slagsen. Jeg elsker det. Simpelthen. Ro på, tid sammen og pandekager med frugt og masser af sirup. Så er vi godt kørende!

Pandekager med kærnemælk

klassiske pandekager

Ingredienser

  • 4 dl hvedemel
  • 6 dl kærnemælk
  • 2 tsk. stødt kardemomme(og evt. 2 tsk. sukker)
  • 4 æg(mellemstore)

Sådan gør du

  1. Pisk æg grundigt med de øvrige ingredienser. Varm en pande med lidt smør. Steg et par minutter på mellemvarme på hver side. 

Vi er lidt “pandekage-skøre” herhjemme. Men come on, der findes da ikke noget meget bedre end pandekager. Alverdens former for pandekager.

De sunde, de usunde, de klassiske, de moderne, de glutenfri, de nemme, de tykke, de tynde… You get the point, right?! 😉

Kunne de her måske friste? https://benedictesmad.dk/bananpandekager/

Tip

Kærnemælk er et lille vidundermiddel, både  i pandekager, andre kager og sågar kødretter med mere er det noget af det bedste. Det giver saftigt bagværk og mørner f.eks. fjerkræ, hvis du lader det ligge i kærnemælk  i nogle timer inden stegning. Jo vist. Den er god nok. Prøv selv.

Hygge,

Benedicte 😊

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.