Rabarbermuffins med marcipan – den her opskrift på de mest svampede og lækre rabarbermuffins med et strejf af sødme fra marcipan er bare en helt rigtig måde at nyde den friske og syrlige smag af rabarber på.
De her lækre muffins kombinerer den lækre og syrlige smag af rabarber og den nødddeagtige smag af marcipan. En super god kombi og en ret god smagsoplevelse. Jeg siger det bare. Så er du advaret 🙂
Forberedelsen af de her muffins er ganske enkel. Sørg for at rabarberne, samt marcipanen er skåret ud i stykker, for så er det bare lige til. Kombinationen giver saftige muffins og smag og de kan holde sig i dagevis på køkkenbordet eller fryses ned, så de kan tages op efter behov.
Pisk de våde ingredienser sammen og de tørre i en anden og pisk så endelig sammen inden marcipan og rabarber foldes ind i dejen. Når dejen er klar fordeles den i 20 almindelige størrelse muffinsforme og bages til let gyldne.
Mens de lækre rabarbermuffins med marcipan er i ovnen vil du komme til at glæde dig. For duften er himmelsk!
De her rabarbermuffins er perfekte til den søde lille snack, til kagebordet eller bare når som helst…God fornøjelse
Rabarbermuffins med marcipan
Ingredienser
- 2 æg
- 100 g smør - smeltet
- 2 dl mælk
- 200 gram rabarber i tern
- 160 gram marcipan i små tern
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vaniljesukker eller 1/2 tsk frisk
- 150 gram sukker
- lidt perleslukker til drys
Fremgangsmåde
- Sæt ovn på 180 g ved varmeluft
- Rør de våde ingredienser sammen - æg, smør, mælk
- Vend de tørre sammen - ikke rabarber og marcipan
- Pisk sammen og vend nu rabarber og marcipan i dejen.
- Fordel i ca. 20 muffinsforme og drys evn. lidt perlesukker over hver muffin.
- Bag i midten af ovnen i ca. 20 min. De lækre rabarbermuffins med marcipan er færdige, når der stikkes en strikkeping eller kødnål i midten af hver muffins og den kommer ren op igen
Prøv opskriften på de lækre rabarber i dag. De er perfekte på brunchbordet eller til den der lille søde sult om eftermiddagen. Jeg siger det bare!
Andre opskrifter med rabarber
Hvor er de gode og nemme 🙂
Skønt at høre 😊
Hilsen Benedicte