Ramsløgsmør – sådan laver du en hjemmerørt smør med ramsløg.
Ramsløgsmør er lækkert som kryddersmør til retter, hvor du normalt ville servere en klassisk hvidløgs eller persillesmør. Jeg fortrækker at blende de grønne ramsløgblade, for på den måde bliver kryddersmørret helt græsgrønt og også knap så skarpt i smagen.
Find en eng eller skovbund i nærheden og træk de fineste grønne blade op af jorden. Det lønner sig? Og er du ikke der, hvor du har fundet den lokale fyldte ramsløgmark, kan ramsløg skam også købes i velssorteret butikker…
Smør med ramsløg
‘
Ramsløgsmør
Ramsløgsmør
Ingredienser
- 1 god håndfuld friske ramsløgblade(ca. 2 dl. finthakkede)
- 100 gram blødt smør
- evt. flagesalt ved servering
Fremgangsmåde
- Blend ramsløg i en minihakker, blender, foodprocessor.
- Blend med det bløde smør. Kom i en skål og sæt på køl. Drys evt. lidt flagesalt over smørret inden servering.
Andre opskrifter med ramsløg
Ramsløgpesto, Brød med ramsløg, Salat med ramsløg og grillede auberginer
Mange madglade hilsner,
Benedicte 🤍
0 kommentarer