Ramsløgsmør

Alt det andet

Ramsløgsmør – sådan laver du en  hjemmerørt smør med ramsløg. 

Ramsløgsmør er lækkert som kryddersmør til retter, hvor du normalt ville servere en klassisk hvidløgs eller persillesmør. Jeg fortrækker at blende de grønne ramsløgblade, for på den måde bliver kryddersmørret helt græsgrønt og også knap så skarpt i smagen.

Find en eng eller skovbund i nærheden  og træk de fineste grønne blade op af jorden. Det lønner sig? Og er du ikke der, hvor du har fundet den lokale fyldte ramsløgmark, kan ramsløg skam også købes i velssorteret butikker…

 

Ramsløgsmør

Smør med ramsløg

Ramsløgsmør

Ramsløgsmør

Ramsløgsmør

Ramsløg- naturens helt egen krydderurter som vokser på de danske enge om foråret.
Smør med ramsløg. Skøn kryddersmør, når det er årstid for ramsløg.
Print opskrift Pin opskrift
15 minutter
Antal: 10 personer(som tilbehør)

Ingredienser

  • 1 god håndfuld friske ramsløgblade(ca. 2 dl. finthakkede)
  • 100 gram blødt smør
  • evt. flagesalt ved servering

Fremgangsmåde

  • Blend ramsløg i en minihakker, blender, foodprocessor.
  • Blend med det bløde smør. Kom i en skål og sæt på køl. Drys evt. lidt flagesalt over smørret inden servering.

Andre opskrifter med ramsløg

RamsløgpestoBrød med ramsløgSalat med ramsløg og grillede auberginer

Ramsløgsmør

Mange madglade hilsner, 

Benedicte  🤍

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest