Roulade med solbærfyld

Kager

Roulade med solbær -smager dejligt

Roulade_med_solbaer

“Øj, den smager vildt godt”. Sagt af Elisabeth på 12 år.

Indrømmet denne her roulade, ser måske ikke så proffi ud, men det ændrer ikke ved at smagen virkelig er god.  Opskriften er til en mindre roulade dvs. ca 6. skiver.

Ingredienser:

2 æg

40 gram kartoffelmel

60 gram sukker

1 spsk hvedemel

1 tsk. bagepulver

Revet skal af en halv citron.

Du gør således: 

Del æggene og pisk i en skål æggehviderne helt stive. Pisk nu sukker i. Kom bagepulver i hvedemelet og rør nu kartoffelmel, hvedemel, æggeblommerne og citronskallen i. Rør forsigtigt sammen og hæld på bageplade. Sæt i ovnen på nederste rille i 10 minutter.

Når den er færdigbagt og let afkølet løsner du den fra bagepladen og lægger over på et viskestykke eller bordplade, så den ikke sætter sig fast på bagepladen.

Fyldet:

2 dl. fløde

1 dl solbærmarmelade

Pisk fløden til skum. Tag lidt fra til servering. Rør solbærret i piskefløden og fordel det på bunden. Rul nu sammen, skær i skiver og server.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest