Rucola med burrata salat – en vild uimodståelig salat, som får de fineste farver og masser af smag.
Sødmen fra de bagte peberfrugter, sprødheden fra den let bitre rucolasmag og blødheden fra den silkebløde burrata er skøn!
Jeg nyder den som tilbehør til alt fra sommerens grillmad, til vinterens simremad. Den holder altså. Året rundt.
Er du til flere lækre salatopskrifter kan jeg anbefale alle mine salatopskrifter herinde i mit madunivers 🙂 Men skal jeg plukke nogle ud, som er lidt henaf den her rucola med burrata salat med bagte grøntsager kan de her også anbefales: salat med bagte peberfrugter, Tomat med burrata og basilikum
God fornøjelse,
Benedicte
Rucola med burrata
Rucola med burrata
Ingredienser
- 3 stk. peberfrugter - gerne forskellige farver
- et par spiseskefulde olie til peberfugterne
- 1 pose rucola
- 2 stk. tomater
- 4 spsk. grøn god pesto
- 4 spsk. syltede rødløg
- lidt basilikumblade
- 2 stk. burratakugler
- 3 spsk. rød balsamicoeddike
Fremgangsmåde
- Skær peberfrugter i både og kom på bageplade. Fordel lidt olie herover og bages i midten af ovnen i ca. 25 min. på 180 grader ved varmeluft. Afkøl.
- Kom rucola i et flat fad(hvis du har)
- Skær tomater i mindre både og kom over salaten. Kom peberfruger, rødløg, pesto og til sidst burrata herover. Drys lidt balsamicoeddike over.
- Servér og fordel først burrataen i bidder, når den serveres.....
Opskrift på salater
Intet måltid uden salater. Salater må der til. Det bærer det her madunivers måske også præg af?
Det er noget af det bedste. Det er sundt, vitaminrigt, farverigt og kan forvandle det mest enkle måltid til et ganske prængende et af slagsen 🙂
Salater behøver ingenlunde at være spækket med forskellige ingredienser. Jeg synes ofte at de bedste salater er dem der indeholder de færreste ingredienser. Less is more, som man siger 🙂
0 kommentarer