Nem kirsebærkage
Den er så ganske enkel og meget nem at røre sammen den den kirsebærkage, alligevel smager den af mere end et stykke. Eller to 🙂 Nyd den nybagt som den er eller servér med flødeskum, vaniljeskyr eller vaniljeis.
Stykker af kirsebær gør at kagen holder sig saftig i flere dage og smager skønt uanset om den serveres med eller uden tilbehør i form af is eller andet. Den er faktisk så enkel, at min seks årige snildt selv kan lave den, når jeg lægger ingredienserne klar. Det giver altså lige på selvtillidsbarometeret, når man kan servere en lækker kirsebærkage til hele familien!
Kagen kan også fryses, hvis det er.
Nem kirsebærkage
Nem kirsebærkage
Ingredienser
- 3 stk. æg
- 190 gram sukker
- 120 gram smeltet smør
- 2 tsk. vaniljesukker
- 140 gram hvedemel
- 4 dl. kirsebær(udstenede)
- 4 spsk. perlesukker(eller alm. sukker)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader varmeluft. Pisk æg luftigt med sukker og vanilje.
- Kom smeltet smør i pisk igen. Kom mel ved og pisk igen.
- Kom dejen i et tærtefad på ca. 32 cm. I diameter. Fordel udstenede kirsebær herover og drys med sukker. bag i ca. 35 minutter.
Andre lækre kageopskrifter
Herregårdskage, Mazarinkage med mandelessens, Saftig chokoladekage med æblejuice
Benedictes mad på de sociale medier
Det er så dejligt at du har fundet din vej forbi mit madunivers. Håber du kan lide hvad du ser op måske bruge mine opskrifter til at nyde gode stunder med dig selv, dine venner og familie?
Vil du have besked, når der er nyt herinde fra? Så er du meget velkommen til at gøre som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift. Eller finde mine opskrifter på både Facebook, pinterest og instagram.
Ses vi her?
Hilsen Benedice
Kan det passe at der ikke skal bare lidt bagepulver i? Bliver den ikke tung uden?
Ja det passer 😊
Jeg bagte denne kage sidste sommer, og den blev virkelig god! Så nu glæder jeg mig bare, til det bliver kirsebærsæson igen, så jeg kan nyde denne lækre kage igen. 😋🍒
Tusind tak for den besked. Det glæder mig så meget. Den er nemlig så god.
Du kan tro at jeg også glæder mig helt vildt til kirsebærsæsonen.
God dag fra Benedicte😊
Istedet for kirsebær, brugte jeg et glas morene kirsebær i sirup (overskud fra jul)
Det blev mega godt – lidt meget til den sødelige side – men så kunne jeg bruge lidt creme fraise 🙂
Hej og tusind tak for din besked. Det var da en rigtig god idé med kirsebær i sirup.
Tippet er hermed givet videre til andre.
Hilsen Benedicte😊
Det er en fantastisk god kage. Nydes med vanille is mums
Det er så dejligt at høre. Tak for at dele😊