Kage med æblejuice
Her får du en opskrift på en saftig chokoladekage som er helt perfekt, hvis du er vild med chokolade og kage. Ja og hvem er i grunden ikke det?
Denne her chokoladekage indeholder æblejuice, som lige præcis er det der giver en saftig chokoladekage som holder sig saftig i flere dage. Jeg synes den er helt perfekt som kage til uddeling på arbejde, i skolen eller til sport, da den er nem at transportere. Kagen kan også fryses ned og dermed bages flere dagen inden den skal serveres. Gør du det, anbefaler jeg at glasur og pynt kommer på samme dag, som den serveres. Glasur har ikke godt af at blive frosset ned.
Æblejuice i en kage? Ja da. Det kan man sagtens. Alle former for æblemost eller æblejuice kan bruges og kagen kan pyntes med både chokoladeglasur og almindelig hvis glasur. Og slik? Det fungerer perfekt til den her chokoladekage med æblejuice, når den serveres ved børnefester.
Kage med æblejuice
kage med æblejuice
Ingredienser
- 4 æg
- 320 gram sukker
- 200 gram helt blødt smør
- 400 gram hvedemel
- 80 gram kakaopulver
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- 5 dl. æblejuice
Fremgangsmåde
- Pisk æg luftigt med sukker. Tilsæt smør og pisk. Vend mel med bagepulver og natron. Kom nu de tørre ingredienser i dejen og pisk sammen med æblejuice.
- Kom dejen i en form på ca. 40 x 35 cm. og bag på 180 grader - ved alm. over og undervarme. Bages i ca. 40 minutter. Kagen er færdig, når der ikke hænger dej ved, når der stikkes en kådnål eller strikkepind i midten og der ikke hænger dej ved.
- Den færdige og afkølede kage kan pyntes med en klassisk glasur af flormelis pisket med lidt vand og evt lidt kakaopulver.
Andre opskrifter
Mazarinkage med mandelessens, Den bedste chokoladekage, Æblekage med kokoslåg
Vil du have besked, når der er flere opskrifter fra mit madunivers?
Så er du velkommen til at gøre som mange andre før dig og skrive dig op til at modtage en mail. Den kommer så direkte i din indbakke, når der er nyt. Kvit og frit.
Du kan også finde mine opskrifter på både pinterest og Instagram.
Ses vi?
Mange madglade hilsner,
Benedicte
Hvornår skal smør i
Hejsa.
Efter æg-sukkermassen. Er noteret nu😊