Saftigt bananbrød med chokolade

Opskrifter på brød, Opskrifter på kager

Bananbrød med chokolade  – så svampet og lækkert at du tror det er løgn!

Holde fingrene fra de lækre skiver af bananbrød er svært og herhjemme holder brødet ikke mere end en dag. Men vi er jo også mange mennesker på matriklen.

Jeg har dog forsøgt mig med at lægge en skive til side, du ved sådan helt væk fra min familien, og her har jeg erfaret, at bananbrødet holder sig frisk i flere dage. Både på køl og i en pose på køkkenbordet. Lunes det kort op i en rister eller mikroovn, smelter chokoladen i bananbrødet på ny. Se det er da skønt.

Et bananbrød er ligesom et bagværk der er en blanding mellem brød og kage. Det er ikke et bananbrød uden sukker, så vi spiser det lige så gerne i stedet for et stykke kage.

Brødet her er med chokolade. Det holder altså hele vejen. For blandingen af banan og chokolade er så lækker!

Jeg bruger gerne bananer, til det her bananbrød, som er lidt til den modne side. Helt nykøbte og bananer der er til den grønne side, duer ikke. Jeg har dog også forsøgt mig med bananer, som ikke er overmodne. Det fungerer også helt fint.

Har du lyst til at prøve det lækre bagværk af, kommer opskriften lige her.

Bananbrød med chokolade

Bananbrød med chokolade

bananabrød med chokolade

Et skønt og sødt bananbrød, som er helt perfekt som alternativ til kage
Print opskrift Pin opskrift
1 t
Antal: 10 stykker

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 dl. sukker
  • 1 dl. blødt - næsten smeltet smør
  • 4 dl. mel
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids flagesalt
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 3 stk. modne bananer(str L)
  • 1 dl. chokoladenknapper(eller grovknust pålægchokolade)

Fremgangsmåde

  • varm ovnen til 180 grader
  • PIsk æg og sukker luftigt og pisk nu blødt smør ved.
  • Vend mel med kanel, salt, bagepulver og natron og pisk ved. Mos bananer i en tallerken og kom i dejen. Knus chokolade eller brug chokoladeknapper og vend hurtigt i dejen.
  • Beklæd en brødform med bagepapir og kom dejen heri. Sættes i midten af ovnen på 180 grader varmeluft i ca. 45-50 minutter.

Andre opskrifter

Nutella og banan lagkageSunde muffins med banan og havregrynSunde bananmuffins sødet med honning

 

Bananbrød med chokolade

Benedictes mad på de sociale medier

Du kan finde mine opskrifter på både facebook, instagram og pinterest. Super fedt hvis vi kan mødes her 🙂

Du er også velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail. På den måde får du en mail, direkte i din indbakke med en ny opskrift. Helt kvit og frit!

Høres vi ved?

Benedicte

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Tina Engberg

    5 stars
    Det smakade dejligt! Jag har bjudit på boller med chokladeknapper och de blev så besvikna när maken inte hade med några till dem denna gång. <Nästa gång ska de få smaka denna kaka. De blir säkert inte besvikna. Maken är i Småland och fiskar kräftor.

    Kära hälsningar
    Tina

    Svar
    • Benedicte Thrane

      Kære Tina,

      Tak for din dejlige besked. Skønt at du vil bage den igen. Det glæder mig så meget.
      God weekend,
      Hilsen Benedicte 😊

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest