Æggemuffins med blomkål

Alt det andet, Tips til madpakker

De her æggemuffins med blomkål og spinat er helt oplagte på brunchbordet eller måske påskebordet, når det er den tid. De er herligt nemme at lave, er fyldt med gode sunde sager og så er de samtidig også velegnet i madpakken, skulle der være rester.

Jeg bruger gerne en muffinsform. Du ved sådan en muffinsform i metal med 12 huller. Den er velegnet. Har du ikke en sådan bruger du blot almindelige muffinsforme i silikone eller papir.

 

Æggemuffins med blomkål

Æggemuffins med blomkål

Sådan laver du de lækre muffins med æg, spinat og blomkål.

Æggemuffins med blomkål

Opskrift på nemme æggemuffins med blomkå og spinat. Dejlig nem og sund opskrift
Print opskrift Pin opskrift
27 minutter
Antal: 6 stk.

Ingredienser

  • en muffinsform - plade med huller til muffins
  • 6 stk. æg
  • 6 spsk. grofthakket blomkål
  • 6 spsk finthakket spinat
  • 6 tsk. revet cheddar
  • 6 spsk. fløde
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Fordel blomkål, spinat, fløde og ost i hver form. Knald et æg i toppen af hver.
  • Bages på 180 grader i ca. 12 min. til æggene er let faste.

Æggemuffins med blomkål

Æggemuffins med blomkål

Flere skønne retter med æg:

Madtærte med ricotta ostSpinat omeletSpidskål og skinke omelet

Æggemuffins med blomkål

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest