De her æggemuffins med blomkål og spinat er helt oplagte på brunchbordet eller måske påskebordet, når det er den tid. De er herligt nemme at lave, er fyldt med gode sunde sager og så er de samtidig også velegnet i madpakken, skulle der være rester.
Jeg bruger gerne en muffinsform. Du ved sådan en muffinsform i metal med 12 huller. Den er velegnet. Har du ikke en sådan bruger du blot almindelige muffinsforme i silikone eller papir.
Æggemuffins med blomkål
Sådan laver du de lækre muffins med æg, spinat og blomkål.
Æggemuffins med blomkål
Ingredienser
- en muffinsform - plade med huller til muffins
- 6 stk. æg
- 6 spsk. grofthakket blomkål
- 6 spsk finthakket spinat
- 6 tsk. revet cheddar
- 6 spsk. fløde
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Fordel blomkål, spinat, fløde og ost i hver form. Knald et æg i toppen af hver.
- Bages på 180 grader i ca. 12 min. til æggene er let faste.
Flere skønne retter med æg:
Madtærte med ricotta ost, Spinat omelet, Spidskål og skinke omelet
0 kommentarer