Ananasis opskrift med to ingredienser. Eller er det overhovedet en opskrift? Det er i så fald jordens nemmeste is opskrift, som tilmed er så sund at du for en gang skyld kan spise løs – ligeså meget du ønsker!
Det er også isen du kan servere for børnene i familien, lige så meget de ønsker, for der er ikke det mindste sukker i – kun frugtens eget naturlige indhold af frugtsukker.
Og det vildeste er? Nu har jeg flere gange lavet den her ananasis opskrift og spørger jeg børnene om de vil have den her is eller en klassisk købe- sød-sukker-is? Så foretrækker de ubetinget den her ananasis. Det da meget godt, ikke?
Giv den en chance hjemme hos dig. Det fortryder du ikke.
Fidusen med ananasisen er at du bør bruge en moden ananas. Lad den gerne ligge på køkkenbordet nogle dage, så den er tilpas moden. Den giver den bedste og sødeste is.
Hvordan tjekker du om en ananas er tilpas moden? Se nederst på siden, hvor jeg har samlet en oversigt, som gør det nemt at vurdere…
I januar og februar måned var jeg i Australien med hele familien. Vi rejste downunder for at få tid og oplevelser sammen som familie.
Anyway, i Australien kan du tale om ananas der smager helt vidunderligt. De er så tilpas modne og søde og skal spises med det samme. De har selv klimaet til at dyrke dem.
De her ananas lå til afhentning i vejboder rundt omkring til ingen penge – en rund 5´er pr. styk. Hele bilen duftede af den sødeste ananas, som var så tilpas sød og læskende at den kunne spises som slik!
Ananas is opskrift
Ananasis opskrift
Ananasis opskrift
Ingredienser
- 1 stk. ananas
- 1/2-1 stk citron(saften heraf)
Fremgangsmåde
- Del ananas i fire dele( på langs). Skær nu hver båd i to dele. Skær den trævlede midterdel af og skær nu ananas i bidder. Kom i en dybfrostposer og læg i fryseren.
- Blend de frosne ananasstykker med citronsaft. Det kan tage lidt tid, afhængig af blenderen du har. Anret isen. Bon appetit!
Ananas moden
Hvornår er en ananas egenlig moden ?
Duften fra en ananas er en stærk indikator for, om frugten er dejlig moden. Duften skal være sødlig og dufte af ananas. De ananas du køber i butikkerne herhjemme er typisk ikke helt modne endnu. Giv dem et par dage på køkkenbordet.
Har du til gengæld en ananas liggende som er til den noget modne side, men ikke har tid til lige at spise den kan du komme den i køleskabet. Det sætter modningen lidt i stå.
Hvis du har købt en meget umoden ananas, kan du også skære kronen af. Herefter stiller du den på hovedet på køkkenbordet, så sukkeret fra stilkenden siver mod toppen af ananassen.
Lignende opskrifter: Smoothie is med hindbær, cremet is med friske jordbær
En dejlig frisk is den kan jeg varmt anbefale
Dejligt at høre😊
Hvor er den bare nem! Og frisk .
Hej.
Jeg ved ikke om det bare er mig som er blind og har overset det, men jeg kan ingen steder på denne side finde opskriften på ananas isen. Hvordan kan det være?
Vh Kristina
hejsa,
Jeg har lige fået ny hjemmesidedesign i dag og det må være det der driller. Vi arbejder på højtryk for at fikse det. Beklager virkelig meget.
Hilsen Benedicte
Er det mig der er helt blind eller er opskriften til isen ikke lagt ind?
Det ser sååå skønt ud 🥰
Hejsa,
Og den er også ret så skøn:)
Jeg har lige fået ny hjemmeside design i dag og det må være derfor teknikken driller. Vi arbejder for at fikse det asap, stay tuned.
Hilsen Benedicte