Djævleæg er en dejlig påsketradition, som klæder ethvert påskefrokostbord. I virkeligheden er vi jo mange der elsker æggeretter og gerne hele året rundt.

Om du går all in på æggeretter hele året rundt eller blot omkring påskebordet bestemmer du selv. Jeg personligt  kunne leve af æg. Året rundt. De mætter, er sunde og kan jo varieres i det uendelige.

Djævleæg har fået det skrækindjagende navn fra den stærke smag. Jeg er vild med stærk mad, mine gæster not so much. Så jeg kommer en smule dijonsennep i og ikke så meget chili. Så kan folk selv skrue op og ned i styrke ved servering.

 

Flere æggeretter: Madtærte med bacon og fetaost, Æggesalat- den klassiske,   spinat pandekager

 

djævleæg

Djævleæg

Djævleæg

opskrift på djævleæg. Servér som en del af en god frokost.
Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 6 stk. æg
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. god mayonnaise
  • 1 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. tørret chili
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
  • 1 dl hakket purløg

Fremgangsmåde

  • Kog æggene hårde i ca. 9 minutter. Lidt mere hvis det er store og lidt mindre, hvis de er små.
  • Lad dem afkøle og del dem. Udhul æggene og bland æggeblommer med sennep, mayonnaise, creme fraiche og karry. Smag til med salt og peber.
  • Fordel fyldet i de udhulede æg og drys med fintklippet purløg.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest