Djævleæg er en dejlig påsketradition, som klæder ethvert påskefrokostbord. I virkeligheden er vi jo mange der elsker æggeretter og gerne hele året rundt.
Om du går all in på æggeretter hele året rundt eller blot omkring påskebordet bestemmer du selv. Jeg personligt kunne leve af æg. Året rundt. De mætter, er sunde og kan jo varieres i det uendelige.
Djævleæg har fået det skrækindjagende navn fra den stærke smag. Jeg er vild med stærk mad, mine gæster not so much. Så jeg kommer en smule dijonsennep i og ikke så meget chili. Så kan folk selv skrue op og ned i styrke ved servering.
Flere æggeretter: Madtærte med bacon og fetaost, Æggesalat- den klassiske, spinat pandekager
Djævleæg
Ingredienser
- 6 stk. æg
- 1 spsk. dijonsennep
- 2 spsk. god mayonnaise
- 1 spsk. creme fraiche
- 1 tsk. tørret chili
- 1 tsk. karry
- salt og peber
- 1 dl hakket purløg
Fremgangsmåde
- Kog æggene hårde i ca. 9 minutter. Lidt mere hvis det er store og lidt mindre, hvis de er små.
- Lad dem afkøle og del dem. Udhul æggene og bland æggeblommer med sennep, mayonnaise, creme fraiche og karry. Smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet i de udhulede æg og drys med fintklippet purløg.
0 kommentarer