Fyld til blinis – blinis kan serveres med så meget mere end stenbidderrogn, fx. som de her blinis med røget laks og med parmaskinke.
Blinis er altid populært. De små og delikate blinis pandekager er populære. Og med rette. For godt det smager de og heldigt er det, at fyldet til blinis kan varieres. Det her er mit bud på to enkle måder at servere blinis på.
Fyld til blinis
Fyld til blinis
Ingredienser
Blinis med laks
- Blinis
- Små stykker salatblade
- Flødeost naturel
- Røget laks
- citron( i små skiver)
- Flagesalt og friskkværnet peber
Blinis med parmaskinke
- Blinis
- Flødeost naturel
- Parmaskinke
- små salatblade
- Grøn basilikumpesto
- Flagesalt og friskkværnet peber.
Fremgangsmåde
- Smør de afkølede blinis´med flødeost. Kom salatblade på og forddel enten skinke eller lakseskiver.
- Begge krydres med salt og peber. Laks pyntes med citronskiver og parmaskinke med grøn pesto.
Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:
Skønne laksebidder med flødeost og røget laks,
Rygeostecreme med krydderurter
Vil du have mine nyeste opskrifter direkte i din indbakke?
Så er du velkommen til at gøre, som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail. Det gør du herpå siden – i den grå bjælke.
Høres vi ved igen?
Mange hilsner,
Benedicte
0 kommentarer