Fyldte dadler med chokolade og peanutbutter. En lille godbid, som er et sundere alternativ til andre søde sager og smager mindst lige så godt. Åh hvor jeg er fristet af de små lækre daddelsnacks og jeg tryller gerne mange af dem frem, så ofte jeg kan komme til det. De er helt perfekte til den søde lille sult om eftermiddagen eller som en lille sund dessert (uden raffineret sukker) om aftenen
Fyldte dadler
fyldte dadler
Ingredienser
- 10 stk dadler
- 10 tsk peanutbutter - måske lidt mere
- 50 g mørk (eller mælkechokolade)
- et drys mandler, hasselnødder, peanuts, pistacie eller andre nødder
Fremgangsmåde
- Bruger du medjool dadler som jo er saftige i sig selv bruges de som de er. Bruges mere tørre dadler kommer de varmt(kogt) og let afkølet vand og blødes op i 10 min.
- Smelt chokolade. Skær et snit i hver daddel, fordel peanutbutter i hver daddel og kom smeltet chokolade over hver. Drys med en anelse nødder.
- Sæt på køl og opbevar det i et tæt beholder
Noter
Fyldte dadler er den perfekte lille snack-hapser. Det er en naturlig lille sød spise som stiller den søde sult og kombinerer de bløde og søde mandler med cremet fyld. De er virkelig velegnede som et sundere alternativ til slik eller som en sød hapser på dessertbordet. Folk er vilde med dem!
Og ønsker du mere inspiration til sund(ere) alternativer så kan du flere opskrifter lige her: Snack med appelsin, Sunde daddelkugler på fem minutter, müslibarer med nødder, dadler og kokosolie
0 kommentarer