Hjemmelavet kebabdressing – se lige her hvor nemt det er at fremtrylle en kebabdressing til kebab frem i eget køkken. Den passer faktisk også ret fantastisk til falafler, som den selvfølgelig gør til et pitabrød eller wrap med kebabkød og grøntsager. Det er da bare at sætte i gang, for det er ret nemt.
Opbevares den her her hjemmelavet kebabdressing på køl i en tæt og helt lukket beholder kan den holde sig i op til en uge på køl.
Nogle er måske lidt modvillige overfor koriander, sådan helt generelt? Men det er der ingen grund til at være, når blot der kommer en smule i dressingen her. Det smager ganske mildt, men giver så meget til selve smagen.
Og så er det ellers bare om lave dig selv en velsmagende og lækker sandwich, wrap eller pitabrød og fylde den med en god og hjemmelavet kebabsauce.
Hjemmelavet kebabdressing
Hjemmelavet kebabdressing
Ingredienser
- 100 g græsk yoghurt
- 100 g creme fraiche- 9 eller 18 %
- 40 g god mayonnaise
- 1 fed fintrevet hvidløg - eller 2 tsk tørret hvidløgspulver
- 1 tsk sukker
- 1 tsk sød sennep
- 1 tsk oregano
- 1/2 tsk tørret chili - eller cayennepeber
- 1 tsk tørret koriander(kan undlades, men smager nu rigtig godt)
- salt og peber
- evt lidt vand for en lidt mere lind dressing
Fremgangsmåde
- Rør creme fraiche og yoghurt sammen og tilføj krydderier.
- Smag til og sæt på køl til den skal serveres. Hvis dressingen er let tyk i det, kan der tilsættes en anelse vand for en mere lind kebabdressing.
- Rør let igennem inden servering
Andre opskrifter på fristende lækre dressinger som den her dressing til kebab
Dressing med tahin, Dressing med skyr, Cremet salatdressing med mayonnaise
0 kommentarer