Hvepsebo kage – opskrift på den klassiske bradepandekage med sandkagebund og kakao-kokostop.
Kagen får sit navn fra udseendet og heldigvis ikke fra smagen! Smagen er lækker Og kagen er saftig og har du en svaghed for kager med marengs er du heldig. For kagen er dækket af den lækreste kakao- marengs top.
Jeg er vild med den her hvepsebokage og det håber jeg også at du bliver! God fornøjelse.
Hvepsebo
Hvepsebo kage
En klassisk kage- hvepsebo. Den søde dej smager mildt af appelsinsaft og toppes med et lækker kokoslåg
Print opskrift
Pin opskrift
1 time
Antal: 10
Ingredienser
- 200 gram blødt smør
- 170 gram sukker
- 2 æg
- 1 stk. appelsin(både saft skal heraf)
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
Kokos top
- 1,5 stk. (svarer til et bæger æggehvide)
- 120 gram sukker
- 100 gram kokosmel
- 2,5 spsk. fløde
- 2 spsk. kakaopulver
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Rør sukker med smør.
- Pisk æggene i et af gangen.
- Kom skallen af en appelsin samt saften af den i dejen.
- Vend bagepulver med mel og pisk hurtig i dejen.
- Smør en springfor og kom dejen i. Bag kagen i ca. 20 min. til den er let fast.
Kokos top
- Pisk hviden stiv og kom sukker i. Vend sammen.
- Kom kokosmel, kakao og fløde ved og pisk hurtigt.
- Fordel over kagen, efter de ca. 20 min. og bag videre i 20 min. til toppen bobler let.
- Afkøl og servér.
Andre opskrifter på kage
0 kommentarer