Ingefærshot med citron

Lækre drikke

Den her ingefærshot med citron er så lindrende og lækker. Jeg kan godt lide at det kradser lidt i halsen, når man drikker en ingefærshot. Men er du ikke til kradse shots, kommer du bare en  ekstra spsk. ekstra honning i den her ingefærshot med citron.  Dog vil jeg sige, at selvom der er smag i og den er lidt krads,  så smager den altså rigtig godt.

De ingefærshots man kan købe i supermarkederne har jo en pris hel der er helt oppe i skyerne i forhold til de ingefærshots du laver selv. Endvidere ved man lige præcis hvad der er i og det er da meget rart ikke? Ingefær, citron og honning, så er du klar til at lave din egen ingefærshot. Sådan gør du.

Ingefær shots virkning

Jeg er blevet så vild med, at starte min morgen med et ingefærshot med citron. Jeg synes, at det smager helt vildt skønt. Det er en genial måde at vågne på, når man mærker den skønne ingefærsmag køre igennem systemet! Ja man vågner da op! Jeg føler bare det gør noget godt for mig og min krop. Om det virker? Det vil jeg ikke gøre mig til dommer for. Jeg ved bare, at det lindrer og forfrisker her og nu, med sådan et skud vitaminer.

Ingefærshots har længe været populært og jeg forstår ikke hvorfor jeg har været så(alt for) længe om at lave mine egne ingefærshots selv. Det er jo nemt, sundt og billigt.

Så hvis du mærker at det kradser lidt i halsen eller at lidt snue på vej, så prøv at lav en omgang ingefærshots med citron. Hvem ved om du bliver lige så begejstret som jeg er!

Sådan laver du en ingefærshots med citron.

ingefærshots med citron

ingefærshot med citron

Ingefærshot

Ingefær shot opskrift - super frisk ingefær shots, som er så sundt for kroppen.
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 8 ingefærshots

Ingredienser

  • 50 gram ingefær(skrællet)
  • 4 dl vand
  • 1 stk citron(saften)
  • 1 spsk. honning

Fremgangsmåde

  • skræl ingefær og skær i grove bidder. Kom i en gryde med vandet og sæt i kog. Lad simre under låg i ca. 30 min.
  • Kom saften af en citron og en spsk. honning i den varme ingefærvand og rør rundt.
  • Kom blandingen i køleskabet natten over- eller min. 12 timer.
  • Hæld nu blandingen i en si og kom i en beholder. Sæt på køl.

 

ingefærshots med citron

Når du har lavet dine ingefærshots, så hæld ingefærdrikken på en glasflaske.  Her kan den opbevares i køleskabet i op til 2 uger. Du kan tilsætte krydderier som en kanelstang, timian eller rosmarin. Men citronen må du ikke undlade. Den er jo så sund  og smager bare godt.

Læs også gerne andre opskrifter med ingefær:  marcipan med kandiserede ingefær,  Appelsinjuice med ingefær,  Saftig kylling i appelsin og ingefær marinade

 

Nye opskrifter på Benedictesmad.dk

Ønsker du, ligesom mange andre at modtage en mail, når der er nye opskrifter fra mig er du velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail. Du kan også finde mig på både facebookinstagram og pinterest.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest