ingefærshot med citron

Den her ingefærshot med citron er så lindrende og lækker. Jeg kan godt lide at det kradser lidt i halsen, når man drikker en ingefærshot. Men er du ikke til kradse shots, kommer du bare en  ekstra spsk. ekstra honning i den her ingefærshot med citron.  Dog vil jeg sige, at selvom der er smag i og den er lidt krads,  så smager den altså rigtig godt.

De ingefærshots man kan købe i supermarkederne har jo en pris hel der er helt oppe i skyerne i forhold til de ingefærshots du laver selv. Endvidere ved man lige præcis hvad der er i og det er da meget rart ikke? Ingefær, citron og honning, så er du klar til at lave din egen ingefærshot. Sådan gør du.

Jeg er blevet så vild med, at starte min morgen med et ingefærshot med citron. Jeg synes at det smager helt vildt skønt. Det er en genial måde at voåge på, når man mærker den skønne ingefærsmag køre igennem systemet! Ja man vågner da op! Jeg føler bare det gør noget godt for mig og min krop.

Ingefærshots har længe været populært og jeg forstår ikke hvorfor jeg har været så(alt for) længe om at lave mine egne ingefærshots selv. Det er jo nemt, sundt og billigt.

Så hvis du mærker at det kradser lidt i halsen eller at lidt snue på vej, så prøv at lav en omgang ingefærshots med citron. Hvem ved om du bliver lige så begejstret som jeg er!

Sådan laver du en ingefærshots med citron.

ingefærshots med citron

ingefærshot med citron

Forb. tid 12 timer
Tilb. tid 5 minutter
Antal 8 ingefærshots

Ingredienser

  • 50 gram ingefær(skrællet)
  • 4 dl vand
  • 1 stk citron(saften)
  • 1 spsk. honning

Sådan gør du

  1. skræl ingefær og skær i grove bidder. Kom i en gryde og sæt i kog. Lad simre under låg i ca. 30 min.

  2. Kom saften af en citron og en spsk. honning i den varme ingefærvand og rør rundt.

  3. Kom blandingen i køleskabet natten over- eller min. 12 timer.

  4. Hæld nu blandingen i en si og kom i en beholder. Sæt på køl.

 

ingefærshots med citron

Når du har lavet dine ingefærshots, så hæld ingefærdrikken på en glasflaske.  Her kan den opbevares i køleskabet i op til 2 uger. Du kan tilsætte krydderier som en kanelstang, timian eller rosmarin. Men citronen må du ikke undlade. Den er jo så sund  og smager bare godt.

Læs også gerne andre opskrifter med ingefær:  marcipan med kandiserede ingefær,  Appelsinjuice med ingefær,  Saftig kylling i appelsin og ingefær marinade

 

Nye opskrifter på Benedictesmad.dk

Ønsker du, ligesom mange andre at modtage en mail, når der er nye opskrifter fra mig er du velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail. Du kan også finde mig på både facebookinstagram og pinterest.

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.