kanelsneglekage med fuldkorn

Kanelsnegle med fuldkorn, som smager lige som de skal. Bløde og snaskede. Det er rasende lækkert. Jeg lavede en dobbeltportion(Jeg har li´som fire børn,ikke!) Et fyldt fad røg meget hurtigt. Nu ligger der en i fryseren og jeg har unger, der konstant spør´mig, om det mon ikke er tid til at den også skal tømmes! Tror du kager og lignende holder længe herhjemme? Jeg lader svaret blafre i luften!😉

Opskriften derimod. Den kommer lige præcis her:

kanelsnegl med fuldkorn

 

kanelsneglekage med fuldkornshvedemel

Antal 20 kanelsnegle

Ingredienser

  • 100 gram blødt smør
  • 1 æg
  • 30 gram sukker
  • 150 gram fuldkornshvedemel
  • 350 gram hvedemel
  • 2 dl lunken mælk
  • 25 gram gær

remonce/fyld

  • 100 gram blødt smør
  • 150 gram brun farin
  • 1 spsk. kanel

Sådan gør du

  1. Gær og mælk røres sammen. Kom de øvrige ingredienser heri.   Er dejen for klæbrig kan du tilføje lidt hvedemel, men ikke for meget! Lad dejen hvile i 30 min.

  2. Rør remonce sammen. Rul dejen ud. Kom remonce på dejen og rul nu dejen sammen. Skær ca. 20 snegle  og læg i en form beklædt med bagepapir. Tryk hver snegl let med en flad håndflade. Lad efterhæve i 20 min. 

  3. Tænd for ovnen på 200 grader. Sæt kanelsneglene i midten af ovnen i ca. 12 minutter. Tag ud og køl af. Rør evt. en glasur af flormelis og varm vand. Kom over  kanelsneglene. 

Kanelsnegle med fuldkorn

kanelsnegle med fuldkorn

Flere søde sager https://benedictesmad.dk/de-bedste-theboller/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.