kanelsneglekage med fuldkorn

Børnefester, Kager

Kanelsnegle med fuldkorn, som smager lige som de skal. Bløde og snaskede. Det er rasende lækkert. Jeg lavede en dobbeltportion(Jeg har li´som fire børn,ikke!) Et fyldt fad røg meget hurtigt. Nu ligger der en i fryseren og jeg har unger, der konstant spør´mig, om det mon ikke er tid til at den også skal tømmes! Tror du kager og lignende holder længe herhjemme? Jeg lader svaret blafre i luften!😉

Opskriften derimod. Den kommer lige præcis her:

kanelsnegl med fuldkorn

 

kanelsneglekage med fuldkornshvedemel

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 20 kanelsnegle

Ingredienser

  • 100 gram blødt smør
  • 1 æg
  • 30 gram sukker
  • 150 gram fuldkornshvedemel
  • 350 gram hvedemel
  • 2 dl lunken mælk
  • 25 gram gær

remonce/fyld

  • 100 gram blødt smør
  • 150 gram brun farin
  • 1 spsk. kanel

Fremgangsmåde

  • Gær og mælk røres sammen. Kom de øvrige ingredienser heri.   Er dejen for klæbrig kan du tilføje lidt hvedemel, men ikke for meget! Lad dejen hvile i 30 min.
  • Rør remonce sammen. Rul dejen ud. Kom remonce på dejen og rul nu dejen sammen. Skær ca. 20 snegle  og læg i en form beklædt med bagepapir. Tryk hver snegl let med en flad håndflade. Lad efterhæve i 20 min. 
  • Tænd for ovnen på 200 grader. Sæt kanelsneglene i midten af ovnen i ca. 12 minutter. Tag ud og køl af. Rør evt. en glasur af flormelis og varm vand. Kom over  kanelsneglene. 

Kanelsnegle med fuldkorn

kanelsnegle med fuldkorn

Flere søde sager https://benedictesmad.dk/de-bedste-theboller/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest