Lækre citronmuffins med birkes

Opskrifter på kager

Citronmuffins med birkes. Friske og let syrlige muffins med bid fra de små birkes. Bare fordi citron plus birkes plus kage er lig med et super match!

Du kan vælge at pynte de lækre citron muffins med birkes med klassisk glasur af flormelis og vand og måske en anelse citronsaft eller køre en frosting af flødeost, smør og flormelis og revet citronskal. Men da jeg synes de her muffins med birkes har så meget smag i sig selv og er dejlig saftige, så er de da mindst lige så gode uden.

Ikke mindst da jeg tog dem med på skovtur, var det bare nemmere at servere dem som de er 🙂

citronmuffiins med birkes

Citronmuffins med birkes

Citronmuffins med birkes

Muffins med birkes og citron
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 14 muffins

Ingredienser

 • 2 æg
 • 200 gram sukker
 • 1 tsk stødt kanel
 • 125 gram blødt smør
 • 170 gram mel
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk natron
 • 2 dl havregryn
 • 1 citron(skallen og saften)
 • 40 gram birkes

Fremgangsmåde

 • Pisk æg med sukker til en luftig masse.
 • Vend natron, bagepulver og mel. Kom alle ingredienser i dejen og pisk til alt er blandet.
 • Fordel i ca. 12 muffinsforme og bag på 175 grader i ca. 15 min.

Opskrift på citron birkes kage

De her citron og birkes kager er bare endnu en af de kage opskrifter jeg har bagt i en Corona tid, hvor de fleste sociale møder finder sted udendørs! Sådan har det nu været alt for længe og ærlig talt så er jeg ved at være lidt “”corona træt”, men det fornemmer jeg så at jeg ikke er den eneste der er og derfor vil jeg ikke trætte dig med den snak!

Og nu er jeg så nået dertil at jeg mege – MEGA glæder mig til at at kunne mødes med kære menesker, lige hvor jeg vil. Om det er indenfor eller udenfor. Bare mødes og have det rart sammen- uden at bekymre sig om virus, smitte og alt det der følger med….

citronmuffiins med birkes

Vild med muffins? Så kunne de her muffins være noget for dig.

Pæremuffins med chokoladeglasurMakron muffins – smagen af barndomGiftige blå muffins til halloweenfesten

citronmuffiins med birkes

Tak fordi du læser med. Det gør mig mere end glad 🙂

Har du lyst til at følge med på bloggen og få en mail, når der er nyt herinde fra? Så er du velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt fra mig. Det gør du her på side. Bare rolig. Jeg spammer ikke!

Kh, Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest