Det er nogle lækre jordbærmuffins de her. Dejen er en klassisk lys kagedej, som vendes med friske jordbærstykker inden de kommer i ovnen. Det giver en mild smag af de søde jordbær, som smager rigtig fint sammen. Skulle du ikke have friske jordbær på lager, kan du sagtens bruge frosne og optøede jordbær i stedet.
Opskrift på lækre jordbærmuffins
jordbærmuffins med friske jordbær
Ingredienser
- 150 g sukker
- 200 blødt smør
- 3 æg- mellemstore
- 1 dl mælk
- 3 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 300 g hvedemel
- 120 g friske jordbær i mindre styrer
topping
- perlesukker
- evt. friske jordbær
Eller en topping
- 100 g flødeostnaturel
- 5 spsk flormelis
- lidt citronsaft
Fremgangsmåde
- Sæt ovn på 180 grader ved varmeluft. Pisk æg og vaniljesukker og sukker luftigt. Pisk det bløde smør ved.
- Vend mel med bagepulver og pisk i skiftevis med mælk. Vend jordbærstykker i.
- Kom i muffinsforme og bag i midten af ovnen i ca. 20 min. til gennembagte
- Lad afkøle og kom enten en klassisk glasur på rørt op af flormelis og vand eller rør en flødeostecreme som ses under opskrift
Andre opskrifter som kunne interessere dig?
For det er dejligt med hjemmebag og det er så skønt at nyde de lækre kager, som man selv har lavet.
Brombærmuffins, søde pandekager med majsmel, Amerikanske vanillemuffins
Flere opskrifter fra Benedictes mad? Så er du meget velkommen til at gøre ligesom andre før dig. De har nemlig skrevet sig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift herinde fra. Helt kvit og frit.
Opskrifterne er at finde på både pinterest, Facebook og Instagram, Jeg håber at vi høres ved…
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer