Marcipankugler med hindbærstøv – nem opskrift på julekonfekt med blot tre ingredienser
Prøv en nem opskrift på marcipankonfekt med blot tre ingredienser
Marcipankugler
Marcipankugler
Ingredienser
- 150 gram marcipan
- 100 gram mørk chokolade
- 2 spsk. tørrede hindbær
Fremgangsmåde
- Kom den tørrede hindbær i en minihakker/blender og blend til fint støv. Kom halvdelen af hindbærstøvet i marcipanen.
- Rul marcipan i små kugler.
- Smelt chokoladen enten i mikroovn eller over vandbad.
- Rul marcipankuglerne i den smeltede chokolade. Drys den blendede tørrede hindbær igennem en lille si og kom over marcipankuglerne. Opbevar i en beholder - på køl eller ved stuetemperatur.
Opskrift på marcipankonfekt og julebag
Det er lige præcis noget af det der er aller mest hyggeligt ved julen. At lave hjemmelavet marcipan konfekt, julekager og bare i det hele taget det at være sammen. Det er hyggeligt, det er traditionsrigt og det er lige præcis sådan det bør være.
Ikke meget ændrer sig ved vores jul herhjemme og sådan kan vi godt lide det. Juletiden er et lille hyggeligt frirum fra de alt for mørke dage. De dage hvor det er mørkt når man står op og når man kommer hjem. Mørkt hele tiden. Men det er også tiden, hvor man kan glæde sig til årets mørkeste dag. Den 21 december. Det er nemlig på denne dag, at det hele vender igen og vi går mod lysere tider. Dagene bliver længere og lyset vender tilbage… Men indtil da er det bare at bage løs og hygge sig.
Inspiration til flere julekage opskrifter
Find flere opskrifter herinde i mit madunivers:
Julekonfekt med marcipan og nougat, Julekage med marcipan, Julens bedste brunkager
0 kommentarer