De bedste muscovado cookies
En opskrift på cookies med muscovadosukker og chokolade. Sprøde i kanterne og tilpas klæge i midten. Herhjemme er vi vilde med dem og bager dem igen og igen. De kan nemlig holde sig fint friske i en tæt beholder i op til en måned. Så længe tror jeg dog ikke de holder. Tro mig. De bliver spist. Hurtigt.
Skulle der i øvrigt være en enkelt eller to tilbage så smager de helt forrygende, knust og toppet på en kugle vaniljeis.
Hvorfor er muscovado så velegnet i den her opskrift på cookies?
Det er den fordi muscovadosukker er en form for rørsukker, som ikke er raffineret, dvs. at sukkerkrystallerne er mindre end ved rørsukker. Jeg synes smagen minder om en blanding af brun farin og rørsukker. Jeg er vild med det!
Muscovado cookies
Cookies med muscovadosukker
Ingredienser
- 150 gram blødt smør
- 200 gram muscovadosukker
- 130 gram chokolade(hakket)
- 200 gram hvedemel
- 1 stk. æg
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen til 175 grader ved varmeluft.
- Rør alle ingredienser sammen og form til en masse. Tril ca. 20 kugler og placer med god afstand på to bageplader.
- Bag en plade af gangen i ca. 8-10 minutter til kagerne er knap gyldne og lysebrune i kanterne. De bliver mere sprøde, når de afkøles.
- Opbevar i en tæt dåse i op til en måned.
Noter
Du vil måske være interesseret i nogle af disse her opskrifter
Cookies med muscovadosukker
Udover den her opskrift op cookies med muscovadosukker bager jeg alle mulige former for cookies. Det er jo det bedste!
Glutenfri peanutbutter cookies, Cookies med pecannødder og chokolade, Nemme og sprøde chokolade cookies
0 kommentarer