Muscovado cookies med chokolade

Alt det andet, fødselsdage og mad, Opskrifter på kager

De bedste muscovado cookies

En opskrift på cookies med muscovadosukker og chokolade. Sprøde i kanterne og tilpas klæge i midten. Herhjemme er vi vilde med dem og bager dem igen og igen. De kan nemlig holde sig fint friske i en tæt beholder i op til en måned. Så længe tror jeg dog ikke de holder. Tro mig. De bliver spist. Hurtigt.

Skulle der i øvrigt være en enkelt eller to tilbage så smager de helt forrygende, knust og toppet på en kugle vaniljeis.

Hvorfor er muscovado så velegnet i den her opskrift på cookies?

Det er den fordi muscovadosukker er en form for rørsukker, som ikke er raffineret, dvs. at sukkerkrystallerne er mindre end ved rørsukker. Jeg synes smagen minder om en blanding af brun farin og rørsukker. Jeg er vild med det!

Muscovado cookies

Muscovado cookies

Cookies med muscovadosukker 

en opskrift på cookies med muscovadosukker, som smager fantastisk. De færdige småkager kan holde sig friske i en tæt beholder i op til en måned. Nyd dem som de er eller med en glas iskold mælk.
Print opskrift Pin opskrift
25 minutter
Antal: 20 cookies

Ingredienser

  • 150 gram blødt smør
  • 200 gram muscovadosukker
  • 130 gram chokolade(hakket)
  • 200 gram hvedemel
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  • Sæt ovnen til 175 grader ved varmeluft.
  • Rør alle ingredienser sammen og form til en masse. Tril ca. 20 kugler og placer med god afstand på to bageplader.
  • Bag en plade af gangen i ca. 8-10 minutter til kagerne er knap gyldne og lysebrune i kanterne. De bliver mere sprøde, når de afkøles.
  • Opbevar i en tæt dåse i op til en måned.

Noter

Cookies med muscovadosukker
Den her chokolade cookies opskrift kan sagtens fryses ned. Dvs. at kuglerne fryses ned og tages op efterhånden som de skal bages. På den måde er der altid nybagte cookies klar. 

Du vil måske være interesseret i nogle af disse her opskrifter

Cookies med muscovadosukker

Udover den her opskrift op cookies med muscovadosukker bager jeg alle mulige former for cookies. Det er jo det bedste!

Glutenfri peanutbutter cookiesCookies med pecannødder og chokoladeNemme og sprøde chokolade cookies

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest