Salat til mexikansk mad er så godt som tilbehør til mexikansk mad. Måske mexi mad også hitter hos jer? Det gør det ihvertfald herhjemme. Seriøst hitter!
Server tortillaer med grøntsager, krydret kylling eller hakket oksekød, Enchiladas , tacoskaller eller andet godt. Og server med den her lækre mexikanske salat, som du også kan komme i som fyld. Så er der ikke et øje tørt. Børnene er vilde med det. Også salaten. Fordi den er uden eksotiske sager og er mild i smagen, hvis du graver uden om chilien.
Som sagt, er salaten fremragende som fyld også. Jeg skar gulerødderne i tynde skiver med en skræller, både fordi det ser fint ud, men mest fordi det gøre den nemmere at komme i maden som fyld.
Sådan laver du en nem salat til mexikansk mad
1/4 del af et iceberg
1/4 del af et spidskål
2 forårsløg
2 gulerødder
1 stk chili
1/2 agurk
1 lime/citron
1 tsk. sukker
peber/salt
- Snit både spidskål og iceberg og kom i en skål.
- Snit chili og forårsløg og drys på salaten
- Kom agurk over
- Fintsnit enten gulerødder eller skræl i tynde strimler
- Fordel over salaten.
- Rør sukker med lime eller citronsaft og kom over salaten
- Drys med salt og peber
- server
Opskrifter på mexikanske retter
Se mere her:
Enchiladas med kylling – den bedste opskrift
lækker kylling- mexistyle(til mexikanske pandekager)
Tak fordi du læste med,
Bedste hilsner,
Benedicte 💜
0 kommentarer