nemme vanillemuffins

De her luftige  og nemme vanillemuffins kan fyldes eller blot serveres lige som de er med lidt glasur. Opskriften er nem og lige til at gå.  Fyld evt. med  chokoladeknapper, blåbær eller hvad du nu er til. De pynter på kagebordet eller fødselsdagsbordet. Og de her? De blev serveret til Elisabeths 14 års fødselsdag for familien igår. Jeg fyldte nogle med chokolade(ca. en teske i hver) og alle fik et skud karamelcreme i midten og pink glasur og “guldperler” lige inden servering. Nåede jeg at få et billede af det? Øh nej. Prøv at stille sådan et fad frem ude i solen foran 6 kagesultne unger. Det går skisme stærkt gør det! :o)

lækre luftige vanillemuffins

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 10

Ingredienser

 • 180 gram sukker
 • 3 æg
 • 120 gram smeltet eller blødt smør
 • 2 spsk vanillesukker
 • 310 gram hvedemel
 • 4 tsk bagepulver
 • 2,5 dl mælk

Sådan gør du

 1. Pisk æggene luftige med sukker. Pisk nu det bløde smør i.

  Vend bagepulver i melet sammen med vanillesukker. Hæld nu skiftevis med mælk ned i ægge/sukkerblandingen.

  Hæld dejen i ca. 16 muffinsforme. 3/4 dele op. Hæld evt. lidt bær eller et spsk. bær i.   Bag i ca. 15-15 minutter på 180 grader...


Nemme vanillemuffins

nemme vanillemuffins

I netto for et stykke tid siden faldt jeg over karamel(muffin center)fra dr oetker. Prisen var sat ned og derfor lavede jeg den klassiske rationale, at hvis jeg købte masser af dem, ja så havde jeg sparet og fået de fleste gratis!!! Det er sgu´så åndssvagt altså!

Nå, men altså, så havde jeg jo de her liggende i viktualierummet og bruges det skal de jo. Og godt  smager det faktisk at trykke lidt karamelcreme i sådan en lille muffin….

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.