Pære og æblemos 

En klassisk pære og æblemos opskrift. En frugtmos som smager skønt, serveret blot som den er eller toppet med mælk eller fløde for en nem dessert. Det er også god babymad til det mindre barn. Her kan en pære og æblemos sødes med vanillesukker og sukker kan undlades(hvis man synes). Bruges tilstrækkeligt med modne frugter kan det nemlig undlades, da de modne frugter har udviklet så meget sødme i sig selv.

Personligt foretrækker jeg at komme spiseksefulde af den søde pære og æblemos på en portion hjemmelavet grød, som for eksempel havregrød. Det smager skønt. Grøden kan fryses ned i større eller mindre portioner. Fryses den ned i små portioner er det nemt at tage op løbende. Brug gerne her en isterningebakke. Det er dejligt nemt og praktisk.

Pære og æblemos

Pære og æblemos

Pære og æblemos

mos med pære og æble
Print opskrift Pin opskrift
20 min
Antal: 1 mellemstort glas

Ingredienser

  • 4 stk. modne pærer
  • 4 stk. æbler
  • 3 tsk. god vanillepulver
  • 0,5 dl. sukker
  • 0,5 dl. vand

Fremgangsmåde

  • Skræl pære og æbler.Skær i grove stykker. Kom i en gryde med vand, sukker og vanille.
  • Kog op og lad det simre i ca. 10 min. til grøden er klar. Rør undervejs, så sukkeret ikke sætter sig fast i bunden af gryden.

Du vil måske være interesseret i nogle af disse opskrifter:

Boller med æblemosBelgiske vafler med æblemosSolbærsyltetøj

Find mine opskrifter fra Benedictes mad lige her: Pintrest, Instagram og Facebook. Jeg ville elske at mødes herinde:)

Du er også velkommen til at gøre som mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Det gøres her på siden eller på forsiden.

Mange hilsner Benedicte

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest