Hjemmelavet pizzadej til airfryer

Airfryer

Pizzadej til airfryer er ganske smart, for hvor er det nemt og hvor er det skønt at man kan gøre lige som man vil.

For jeg har her en opskrift på en pizzadej i airfryer, som enten blot tilberedes i en airfryer og så enten tilsættes fyld for den færdige pizza eller hvor blot pizzadejen laves i en airfryer og kommer i fryseren for senere at tilsætte fyld og bage færdig enten i airfryer eller ovn.

Da jeg ikke ved hvor stor en airfryer du er indehaver af har jeg taget udgangspunkt i at opskriften giver fire pizzabunde. Min egen airfryer er en lidt mindre en på ca. 4,5 liter.

Jeg kommer bagepapir i. Blot så bunden er dækket, men ikke siderne, for så kan luften ikke cirkulere. Så bages bundene, så de er klar med det samme og toppes med alverdens lækkerier og bages færdig med fyld eller kommer i fryseren, færdigbages i airfryer, så de blot fyldes og bages videre en anden gang. Det er dejligt nemt på de dage hvor tiden er knap. Samtidig er det mindst lige så godt og mere budgetvenligt end de færdige pizzabunde man kan finde i supermarkedet.

Pizzadej i airfryer

Pizzadej i airfryer

Pizzadej i airfryer

Pizzadej i airfryer

Her får du en opskrift på en nem pizzadej lavet i en airfryer. Pizzabunden bliver dejlig sprød og kan selvfølgelig toppes med det du foretrækker. pizzabunden kan opbevares i fryseren, men kan også toppes med det samme med dit yndlingsfyld og bages videre i en airfryr
Print opskrift Pin opskrift
1 time
Antal: 0 pizzabunde

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 lun vand
  • 280 g pizzamel - eller tipo 00
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk god olie

Fremgangsmåde

  • Kom gær i en skål og opløs med vand.
  • Kom nu mel og salt ved og ælt grundigt til dejen slipper- brug enten en køkkenmaskine eller håndkraft
  • Lad hæve i én time under et klæde(er tiden knap kan dejen sættes et lunt sted og hævetid halveres)
  • Form fire klumper og kom lidt mel på bordet hvis dejen er klæg og for fugtig til at arbejde med. Rul dejen ud med hænderne til ganske tynd og fordel en anelse olie over
  • Kom dejen på bagepapir og kom i airfryer på 230 grader i ca. 4 minutter(men hold øje undervejs)Måske skal den have lidt mindre eller lidt mere afhængig af airfryer.
  • De færdige pizzabunde kan komme i fryseren og tages op og fyldes med dit favoritfyld og senere bages videre i en airfryer eller almindelig ovn.
  • Fyldet kan også komme på med det samme, når pizzabunden er gennembagt, men ikke har fået farve, her kan fyldet komme på og bages videre til ost og fyld er smeltet og varmt.

Andre opskrifter med pizza 

PizzafyldPizzasauce – nem og krydret sauce på 5 minkylling med pepperoni ala pizzastyle

 

Pizzadej i airfryer

Vild med hjemmelavet mad, som ikke nødvendigvis tager så lang tid at lave? Så er du kommet til det rette sted, for det gør jeg også 🙂

Du er velkommen til at følge mig og få en mail, når der er ny opskrift herinde fra. Det gøres på forsiden. Ellers ses vi måske på pinterest eller Instagram?

Mange hilsner Benedicte

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest