De her proteinpandekager med banan er virkelig så lækre. De er utrolig nemme at lave og med få ingredienser. Søndag efter søndag bliver de lavet herhjemme for både jeg selv, min mand og alle fire unger synes de smager fantastisk.
Opskriften på de her proteinpandekager med banan er en god blanding på mættende og samtidig let søde pandekager- spækket med proteiner. De er ikke tilsat anden sukker end det der er i de naturligt søde bananer og i proteinpulveret. I den her opskrift bruger jeg en tilsat vaniljesmag. Men du kan jo bruge den smag du foretrækker.
Proteinpandekager med banan kan også fryses ned, men jeg tvivler nu på at de når så langt hjemme hos dig. For de er stærkt vanedannende. Kom dem i microovnen og nyd varme igen. Så er de som nybagte. De kan også fryses ned og spises kolde. Det smager også skønt. Er der nogle til overs er de et hit i madpakken. De er altså også velegnet som et let mellemmåltid. Jeg laver derfor gerne en dobbeltportion. Så er der nok til alle.
Som sagt er de søde som de er, men de kan selvfølgelig også nydes med friske bær, marmelade, sirup, frisk frugt… Du bestemmer.
Proteinpandekager
Proteinpandekager
Ingredienser
- 2 stk. mellemstore og let modne bananer
- 2 æg
- 1,5 spsk. hvedemel
- 65 gram havregryn
- 1 tsk. bagepulver
- 50 gram vaniljeproteinpulver(jeg bruger vanilje-milkshake pulver fra body lab)
- 1,5 dl mælk
- lidt fedtstof til stegning - fx. smør
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienser. Jeg bruger en blender.
- Varm fedtstof på en pande og bruges en let stor pande steges ca. 4 pandekager ad gangen.
- Vend efter et minuts tid og steg færdig til gyldne.
Andre opskrifter du kunne være interesseret i
Saftigt bananbrød med chokolade, Sunde muffins med banan og havregryn, Sunde bananmuffins sødet med honning
0 kommentarer