Ramsløg på pande er en nem og sund måde at tilberede den grønne urt, som vokser rundt i det danske land. Pandestegt ramsløg med blomkål og et drys nødder.
Ramsløg på pande
Ramsløg på pande
Ingredienser
- 80 gram ramsløg - grofthakket
- 200 gram blomkål - i tynde skiver
- 100 gram pistacienødder -ristet(mandler eller hasselnødder kan bruges)
- 2 spsk god olie - eller smør
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Smelt fedtstof og kom blomkål i skiver på panden. Vend rundt et par minutter på mellemvarme til let gyldne.
- Kom blade på og vend rundt til de falder sammen. Vend et par minutter på mellemvarme. Kryds med salt og peber
- Rist nødder på en tør pande til de får en anelse farve og dermed får udviklet smagen.
- Drys salt, peber og nødder på de lune grøntsager og servér
Andre opskrifter
Den super sunde og lækre grønne urt popper op af jorden fra det helt tidlige forår og ind i det sene forår, sådan lige inden sommeren viser sig. Det kan anbefales at finde dit helt eget sted, hvor du ved at de kommer. For det er jo en flerårig urt, som kommer år efter år efter år.
Da den er super sund og tilmed smager dejligt er der egenlig ikke nogen grund til at lade være med at spise den, vel?
Da ramsløg kan være lidt stærkt at spise i rå tilstod, så kan det anbefales at tilberede den. Den bliver så meget mere spiselig og det er godt, for de sunde egenskaber gør, at det bare er godt at spise løs!
Som her for eksempel på pande og med blomkål og et drys med nødder. Jeg tilsætter ingen løg eller hvidløg til den pandestegte ramsløg, simpelthen fordi at den helt naturligt indeholder løgsmag.
Andre opskrifter med den sunde grønne urt
Omelet med ramsløg, Ramsløgsmør, Brød med ramsløg
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer