Ramsløgsalt

Alt det andet

Hjemmelavet ramsløgsalt – så nemt er det at lave den skønneste hjemmelavede ramsløgsalt. Lige til at komme på alt fra æggeretter , pastaretter til diverse kød og kartoffelretter.

Ramsløg er en af de urter der vokser  ude i naturen og den er noget så velsmagende og tilmed vitaminrig. Den kan høstes i  flere uger, men lige pludseligt er det slut og man må vente til næste forår… Hvis altså ikke man er så frisk og forudseende at man da får lavet sin helt egen ramsløgsalt. Så har man nemlig på lager lige til næste år, hvor det jo så er sæson igen.

Ramsløg salt

Ramsløgsalt

Ramsløgsalt

opskrift på en hjemmelavet ramsløgsalt. Såre simpelt men alligevel så velsmagende.
Print opskrift Pin opskrift
4 timer
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 50 g ramsløgblade
  • 100 g salt- både groft, fint eller flagesalt kan bruges

Fremgangsmåde

  • Ramsløgblade skylles og tørres ved at trykke køkkenrulle så godt som muligt om bladene. Hak groft.
  • Fordel på en bageplade med bagepapir i ca. 1-2 dage til bladene er helt tørre
  • Kom nu salt over og fordel. Nu kan der bruges en morter, hvor det knuses eller en minihakker. Jeg foretrækker en minihakker, da det ganske enkelt er hurtigere. Til gengæld kan en morter lave en mere grov ramsløgsalt, som også smager forrrygende,

Ramsløg salt

Ramsløgsalt

Andre opskrifter som du kunne være interesseret i –

Opskrifter med ramsløg 

Ramsløg på pandeOmelet med ramsløgRamsløgpesto

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest