Risengrødsrester. Lækre vafler med risengrød  – lav de skønneste søde vafler med rester af risengrød. Det er en nem måde at få brugt de rester der måtte være og giver nyt liv til en rest risengrød. 

 

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

vafler med risengrød og appelsin. Dejlig og nem ospdkrift, hvor man får brugt rester af risengrød.
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 10 stk

Ingredienser

  • 1 kg kold risengrød
  • 2 tsk. kardemomme
  • 2 tsk. vanillepulver eller sukker
  • 1 stk. appelsin(skallen heraf) saften er god til at servere med
  • 3 spsk. sukker
  • 4 stk. æg
  • 110 gram hvedemel

Fremgangsmåde

  • Rør risengrøden med æg. Rør mel med.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en samlet masse.
  • Dejen kan nu laves på en vaffeljern smurt med smeltet smør. Bages til gyldne og let sprøde.
  • Servér med alt fra kanelsukker, sirup, appelsinsaft, friske bær eller kirsebærsauce .

Du vil måske være interesseret i nogle af disse

RisalamandeVanilje is

Vafler med risengrød

Jeg har en mindre optur over, hvor skønt det er når man kan variere i retterne og ikke mindst få brugt de madrester der måtte ligge. På en eller anden måde har vi altid risengrød til overs herhjemme. En liter mælk er for lidt at lave risengrød af (til en stor familie som vores) og 2 liter er i lige i overkanten. Og servere det som risengrød – igen igen er lidt til den kedelige side. Så når man både kan lave lækre klatkager af risengrød, men samtidig også sprøde og gyldne vafler? Så holder det da.

Servér den lige præcis som du ville nyde en klassisk vaffel. Med marmelade, frisk frugt, sirup. Du bestemmer!

Benedictes Mad på de sociale medier

Jeg lægger mine nyeste opskrifter ud på alt fra pinterest, Facebook og Instagram. Jeg håber at vi ses herinde. Du er meget velkommen til at kommentere  på mine opskrifter, før og efter de er afprøvet og må meget gerne #benedictesmad. På den måde får flere glæde af dem.

Velbekomme!

Kærlig hilsen Benedicte

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest